OPPO Find X6 та X6 Pro: все, що ми знаємо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія OPPO Find X6 вже дуже довгий час є частиною чуток і витоків. Нещодавно OPPO підтвердила запуск своїх флагманських смартфонів нового покоління цього місяця в Китаї. За деякими даними, до серії Find X6 увійдуть Find X6 і Find X6 Pro.

Офіційний анонс серії OPPO Find X6 відбудеться 16 березня 2023 року, як повідомляється. Очікується, що OPPO анонсує серію Find X6 разом з OPPO Pad 2 і навушниками OPPO Enco Free 3. Хоча ця майбутня серія буде анонсована тільки на китайському ринку, і бренд смартфонів нічого не говорив про запуск в Індії.

Серія OPPO Find X6 (очікувані характеристики)

Напередодні запуску було багато повідомлень і витоків, в яких йшлося про деякі специфікації цієї майбутньої серії. Раніше повідомлялося, що OPPO Find X6 буде оснащений процесором MediaTek Dimensity 9200, а модель Find X6 Pro, як очікується, буде оснащена процесором Snapdragon 8 Gen 2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також передбачається, що OPPO Find X6 буде оснащений сенсором камери SONY IMX890+Samsung JN1+ SONY IMX890, а модель Pro може бути оснащена сенсором SONY IMX989+ SONY IMX890+ SONY IMX890. Згідно із зображенням OPPO Find X6 Pro, яке нещодавно просочилося, було видно, що пристрій матиме потрійну задню камеру з клеймом Гассельбанда та працюватиме на базі MariSilicon, який є власним чипом обробки зображень OPPO.

Інші технічні характеристики цих майбутніх смартфонів поки не підтверджені, і нам залишається чекати офіційного запуску цих смартфонів у Китаї, щоб отримати чітке уявлення про те, що ця серія приготувала для своїх користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.