На які жертви пішла Xiaomi, щоб зробити Mi Mix 2S по-справжньому класним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробка безрамкового смартфона Xiaomi Mi Mix 2S відняла у команди інженерів Xiaomi багато часу і сил, написав Лей Цзюнь, генеральний директор компанії, на своїй сторінці в Weibo. Причиною тому стало безліч недосконалостей процесора Snapdragon 845, що становить апаратну основу майбутньої новинки.

«Недостатньо просто закупити партію флагманських чіпів, – пише Цзюнь. – Нерідко в процесі розробки виявляється, що процесори далекі від досконалості, що і сталося при створенні Xiaomi Mi Mix 2S. Щоб Snapdragon 845 почав працювати належним чином, нашим інженерам довелося багато в ньому виправити ».

Очевидно, безпосередню участь в процесі вдосконалення чіпа Snapdragon 845 приймала сама Qualcomm. Для цього Xiaomi довелося відкрити дослідницький центр в Сан-Дієго, де інженери двох корпорацій працювали над оптимізацією новітнього процесора для флагманських смартфонів Xiaomi.

Xiaomi Mi Mix 2S представили сьогодні, 27 березня. Смартфон отримав безрамковий дизайн в стилі свого попередника, подвійну камеру з функцією розпізнавання об’єктів і програмний аналог Face ID . Апаратну основу новинки, як зазначалося вище, складе чіпсет Snapdragon 845 і 8 Гб оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.