Представлений Xiaomi Mi MIX 2s: бездротова зарядка і найкраща камера компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На презентації в Китаї компанія Xiaomi представила оновлену версію флагманського смартфона Mi MIX 2. Новинка оснащується топовим процесором Snapdragon, подвійною камерою і, вперше для пристроїв Xiaomi, бездротовою зарядкою.

Спереду Mi MIX 2s нічим не відрізняється від свого попередника – у нього такі ж рамки навколо дисплея, а фронтальна камера,  всупереч чуткам , знаходиться нижче екрана. Ззаду відмінності є: з’явилася подвійна камера, яка розташована у верхньому лівому кутку, як у iPhone X. Сканер відбитків пальців залишився на звичному місці.

Задня панель смартфона виконана з кераміки, а рамка – з алюмінію. Вперше в смартфоні Xiaomi з’явилася підтримка бездротової зарядки. Вона реалізована за поширеним стандартом Qi, тому проблем з покупкою спеціальної зарядки точно не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Технічні характеристики Mi MIX 2s:

  • Дисплей: IPS, 5.99 дюйма з роздільною здатністю 2160 х 1080 пікселів і співвідношення сторін 18: 9;
  • Процесор: восьмиядерний Qualcomm Snapdragon 845 c тактовою частою 2.45 ГГц;
  • Графічний прискорювач: Adreno 540;
  • Пам’ять: 6 або 8 ГБ оперативної і 64, 128 або 256 ГБ призначеного для користувача простору;
  • Основна камера: подвійна, складається з 12-мегапіксельних модулів (ширококутних + телефото);
  • Акумулятор 3400 мАг;
  • ОС: Android 8.0 Oreo з фірмовою оболонкою MIUI 9.5.

Основна камера пристрою підтримує роботу дворазового оптичного зуму, портретного режиму і 4-осьової стабілізації. Також додаток камери оснащено системою штучного інтелекту, за допомогою якої визначає об’єкти в кадрі (їжа, небо, люди і інше) і в залежності від цього налаштовує параметри для зйомки.

Mi Mix 2

Штучний інтелект задіяний і для роботи розблокування смартфона по обличчю власника. За заявою Xiaomi, функція визначає людину під будь-яким кутом, з різною зачіскою і навіть з головними уборами та окулярами.

Авторитетний ресурс DxOmark вже оцінив камеру смартфона . Mi MIX 2s отримав 101 бал за зйомку фото і 98 балів за якість відео. Підсумковий результат апарату склав 97 балів – також оцінені iPhone X і Huawei Mate 10 Pro.

Вартість

У Китаї цінник на базову модифікацію пристрою з 6/64 ГБ становить $ 527 (близько 13 830 гривень), А версію з 6/128 ГБ можна придбати за $ 575 (близько 15 100 грн.). Версія з 6 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ просторів перед оцінена в $ 639 (близько 16 800 грн.), З 8 Гб оперативної пам’яті – в $ 750 (близько 19 700 гривень). Смартфон випускається в чорному і білому кольорі корпусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.