Телефон від Facebook. Чому його не побачити на прилавках

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель, яка розроблялася під керівництвом Марка Цукерберга, була створена для людей, які пів дня сидять у соц. мережі Facebook. Дизайн смартфона, як і його характеристики вже давно відомі, але з якоїсь причини нові моделі так і не вийшли. У цій статті я розповім, наскільки хороший цей телефон і чому ми його так і не побачимо.

Характеристики Facebook Phone

Випущений 13 квітня 2013 року мав Super LCD дисплей 4.2 дюйма і 8 мегапіксельною камерою. На той момент це були середні характеристики, які нічим не виділялися, крім встановленої оболонки Facebook Home. Така операційна система була скоріше на любителя або для працівників Facebook.

Кількість продажів одразу дала знати компанії, що на продовження телефону очікувати не слід. Його ціна становила 99$ і через місяць уже знявся з продажу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У наш час компанії на кшталт Meta або Telegram навіть не намагаються зайти на ринок смартфонів, оскільки довіра до їхніх моделей буде не більшою, ніж до звичайного китайського телефону. Щоб створити хороший продукт у цій сфері потрібна удача і низка спроб зробити щось вартісне.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.