Топ-5 найкращих бюджетних смартфонів 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні є маса новітніх, багатофункціональних смартфонів. Без них сьогодні складно жити, і мобільні телефони є навіть у літніх людей. Смартфони зараз є не просто засобом зв’язку. Вони дають можливість відпочити, знайти необхідні товари або послуги, віддалено працювати тощо. Але не кожна людина може дозволити собі придбати новітні флагмани від провідних компаній. Їхня вартість досить висока. У даній статті мова піде про п’ять найбільш популярних у 2023 році моделей смартфонів, які є бюджетними.

Рейтинг найкращих бюджетників у 2023 році

Професіонали, які вивчають і тестують моделі смартфонів, виокремлюють п’ять найбільш якісних з бюджетної лінійки.

1. Samsung Galaxy A03 Core. Якісний гаджет для користувачів, які не женуться за інноваціями та великою кількістю непотрібних функцій. Моделі має кілька забарвлень, пластиковий корпус і якісний дисплей на 6,5 дюйма. Камера на 8 мп з непоганою якістю готового зображення, 2 ГБ оперативки. Стандартний якісний гаджет за невелику ціну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. POCO C40. Стильна і бюджетна модель смартфона. Пластиковий корпус і потужний акумулятор на 6000 мАг, камера на 13 мп і дві модифікації на 3 і 4 Гб оперативки. Даний смартфон має високу продуктивність і може довго працювати без підзарядки.

3. Xiaomi Redmi Note 11. Стильна модель з пластиковим корпусом і дисплеєм на 6,43 дюйма. Не дивлячись на свою невисоку ціну, даний смартфон оснащується 4 або 6 Гб оперативної пам’яті і камерою на 50 мп.

4. Samsung Galaxy A23. Гідний смартфон з високою продуктивністю. Діагональ екрану становить 6,6 дюйма. Підтримує якість відео FullHD. Хороші фото виходять в денний час, завдяки камері на 50 Мп. Вночі якість погіршується. Є модифікації на 4 і 6 Гб оперативки.

5. OPPO А96. Елегантна модель у двох кольорах з діагоналлю дисплея в 6,59 дюйма. Смартфон оснащений 6 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб внутрішньої. Продуктивність телефону на висоті, здатний тримати заряд при середньому рівні використання до 12 годин. Основна камера на 50 мп дає змогу робити яскраві та якісні фотографії в денний час.

Ці п’ять моделей належать до класу бюджетних, проте їхня вартість різнитися. Якщо перший варіант буде найдешевшим, то моделі Ксяомі та OPPO мають вищу ціну. Вибір залежить від того, чого саме хоче покупець від пристрою. Зазначені вище смартфони є якісними та прослужать довгі роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.