Infinix представила технологію дротової та бездротової зарядки потужністю 260 Вт і 110 Вт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Infinix представила новий крок у своєму прагненні до надшвидкої зарядки – дротовий і бездротовий All-Round FastCharge потужністю 260 Вт і 110 Вт. Нове рішення може заповнити батарею від 0 до 25% за одну хвилину за допомогою дроту і досягти 100% менш ніж за 8 хвилин. Бездротова зарядка від 0 до 100% може бути здійснена за 16 хвилин.

Стандарт 260 Вт з’явився всього через дев’ять місяців після того, як Infinix представила 180 Вт Thunder Charge. Нова технологія ґрунтується на ній, переходячи від подвійного акумулятора 8C до одного акумулятора 12C з 4-насосною схемою, яка інтелектуально визначає потреби в енергії та розподіляє необхідну кількість зарядних насосів.

Згідно з офіційним прес-релізом, ефективність зарядки становить 98,5%, а тестова батарея ємністю 4400 мАг змогла зберегти 90% своєї початкової ємності після 1000 циклів. Зарядний пристрій використовує комбінацію GaN-матеріалу та інфраструктури ланцюга AHB з високою щільністю потужності, невеликими розмірами та безпечним контролем зарядки. Кабель також важливий, і Infinix розробив кабель, який може пропускати струм до 13 А, щоб забезпечити зарядку потужністю 260 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бездротова зарядка потужністю 110 Вт використовує виготовлені на замовлення малочутливі котушки з іншою архітектурою – менше, але ширші котушки в тому ж просторі, що зменшує внутрішній опір і, як наслідок, знижує підвищення температури телефону під час заряджання.

Також є спеціальний зарядний пристрій потужністю 110 Вт з двома котушками для вертикальної та горизонтальної зарядки. Станція має вентилятор в основі для покращення розсіювання тепла.

Окрім очевидних дротової та бездротової зарядки, стандарт також підтримує зворотну зарядку, обхідну зарядку та багатопротокольну зарядку. Він сумісний з іншими протоколами, включаючи Power Delivery 3.0.

Компанія підтвердила, що нова технологія з’явиться у смартфоні Infinix Note, який вийде цього року, тож незабаром ми побачимо її в дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.