Смартфон Xiaomi Mi A2 засвітився в TENAA

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очі всього технологічного світу спрямовані на дві моделі Xiaomi: Mi 7 і модель яка дебютує завтра Mi Mix 2S. Але Xiaomi не має наміру на цьому зупинятися – на сайті китайського агентства TENAA з’явилася модель Mi А2.


Xiaomi Mi A2
Xiaomi Mi A2

Що можна тоді очікувати від Mi А2? Дизайн схожий на Redmi Note 5 Pro, і відповідно до нинішньої моди формату екрану 18:9. У лівому верхньому кутку буде подвійна основна камера.

Виходячи з назви смартфона ми маємо нову модель нової лінійки A, тобто даний апарат – по суті друга версія Mi А1, що працює під управлінням «чистого» Android замість MIUI в рамках програми Android One.

Смартфон Mi А1 в минулому році зустріли дуже тепло на ринку, а так само оцінили його і шанувальники Xiaomi. В опитуванні, проведеному компанією, більшість користувачів вважає, що чистий Android це кращий варіант, ніж MIUI. Але як показує практика в MIUI з’являється набагато частіше різних цікавих функцій, ніж в оригінальному Android, та й дизайн прошивки від Xiaomi, на думку нашої редакції, більш привабливий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.