Xiaomi Mi 7 отримав жахливу особливість, через яку багато хто не захоче його купити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли в минулому році Apple представила публіці iPhone X, то багато людей і виробники почали насміхатися над новинкою, а причиною на те став виріз в екрані, який називали «горбом», «монобровою» та іншими словами. Втім, ще в лютому нинішнього року стало очевидно, що багато виробників Android-смартфонів додадуть точно таку ж особливість в свої мобільні пристрої. Судячи з усього, таке бажання з’явилося і у китайської корпорації, яка додала цю жахливу «фішку» у Xiaomi Mi 7.

Багато людей вважають, що смартфони з вирізом в екрані ні в якому разі не можна купувати, тому що він дуже сильно заважає перегляду контенту і виглядає далеко не найкращим чином. Напевно, це дійсно так, проте багато IT-корпорації зовсім іншої думки на цей рахунок. Сьогодні на просторах соцмережі Weibo з’явилися живі фотографії лицьовій частині смартфона Xiaomi Mi 7, за якими відразу ж стає зрозуміло, що телефон отримав ту саму «моноброву».

Більш того, під екраном Xiaomi Mi 7 знаходиться відступ, але досить компактний, тому його наявність не повинно сильно зіпсувати зовнішній вигляд мобільного пристрою. Зробивши виріз у верхній частині свого смартфона, китайська корпорація розділила своїх фанатів на дві групи. Одна з них напевно захоче купити новинку, а інша, більш консервативна, гарантовано не стане його купувати через таку жахливу, на їхню думку, особливість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не можна не помітити, що виріз в екрані Xiaomi Mi 7 є досить великим, а це є підставою для припущення, згідно з яким новинка володіє вбудованим тривимірним сканером обличчя, який зможе працювати при будь-якому освітленні, забезпечуючи 100% захист особистої інформації в мобільному пристрої, прямо як iPhone X. Очікується, що новинку від китайської корпорації анонсують в квітні-травні, а оснащена вона буде передовим «залізом» – процесором Qualcomm Snapdragon 845 і 8 ГБ оперативної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.