Смартфони

Apple готує своїм користувачам сюрприз у вигляді сканера Body ID

Share

Компанія, відома своїми технологічними інноваціями, розробила ще один революційний гаджет. Body ID – це сканер тіла, який у недалекому майбутньому з’явиться в iPhone. На відміну від нині існуючих систем, він зможе не тільки розпізнавати особу користувача, а й стежити за його здоров’ям.

В описі патенту йдеться про те, що пристрій здатний гранично точно сканувати і аналізувати тіло власника смартфона цілком, або тільки його окремі частини. Для цього буде використовуватися спеціальна технологія візуалізації, що дає змогу знімати об’єкт вивчення одним кадром, або цілою серією кадрів. Також буде доступний запис відео з диханням або рухом людини. Зазначені параметри допоможуть відстежити зміни у фізичному стані користувача і виявити скупчення жиру в певних ділянках тіла, наприклад, на щоках, шиї або животі.

Дані, які збирає сканер Body ID, матимуть медичний характер і дадуть змогу “пацієнту” скласти загальну картину свого здоров’я. На основі зібраної інформації пристрій зможе запропонувати відповідний режим тренувань і дати поради щодо корекції фігури. Не виключено, що програма визначатиме і найпроблемніші зони, за якими потрібно буде стежити ретельніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, поки невідомо, коли буде запущена комерційна версія сканера тіла Body ID. Сподіваємося, що це трапиться в максимально короткі терміни, адже останнім часом Apple приділяє дедалі більше уваги здоров’ю і благополуччю своїх клієнтів. Але гарантувати, що саме цей патент із цілої купи інших винаходів, які роками припадають пилом в архівах, втілиться в життя, ми не можемо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Apple
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024