Apple готує своїм користувачам сюрприз у вигляді сканера Body ID

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія, відома своїми технологічними інноваціями, розробила ще один революційний гаджет. Body ID – це сканер тіла, який у недалекому майбутньому з’явиться в iPhone. На відміну від нині існуючих систем, він зможе не тільки розпізнавати особу користувача, а й стежити за його здоров’ям.

В описі патенту йдеться про те, що пристрій здатний гранично точно сканувати і аналізувати тіло власника смартфона цілком, або тільки його окремі частини. Для цього буде використовуватися спеціальна технологія візуалізації, що дає змогу знімати об’єкт вивчення одним кадром, або цілою серією кадрів. Також буде доступний запис відео з диханням або рухом людини. Зазначені параметри допоможуть відстежити зміни у фізичному стані користувача і виявити скупчення жиру в певних ділянках тіла, наприклад, на щоках, шиї або животі.

Дані, які збирає сканер Body ID, матимуть медичний характер і дадуть змогу “пацієнту” скласти загальну картину свого здоров’я. На основі зібраної інформації пристрій зможе запропонувати відповідний режим тренувань і дати поради щодо корекції фігури. Не виключено, що програма визначатиме і найпроблемніші зони, за якими потрібно буде стежити ретельніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, поки невідомо, коли буде запущена комерційна версія сканера тіла Body ID. Сподіваємося, що це трапиться в максимально короткі терміни, адже останнім часом Apple приділяє дедалі більше уваги здоров’ю і благополуччю своїх клієнтів. Але гарантувати, що саме цей патент із цілої купи інших винаходів, які роками припадають пилом в архівах, втілиться в життя, ми не можемо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.