Вихід iPhone SE 4 не має сенсу. І ось чому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякий час тому в Мережі з’явилася інформація про те, що Apple скасувала випуск iPhone SE четвертого покоління. Однак незабаром інсайдери заявили, що лінійку iPhone SE поховали передчасно і випущений торік iPhone SE 3 в найближчому майбутньому отримає спадкоємця. Але навіть якщо iPhone SE 4 все-таки з’явиться на ринку, він може розчарувати багатьох шанувальників “яблучного” бренду.

Судячи з вартості попередніх поколінь, iPhone SE 4 коштуватиме близько 400 доларів. Так, він, як і раніше, буде помітно дешевшим, ніж флагманські моделі iPhone. Проте, за ці гроші зараз можна купити більш гідні смартфони середнього класу, нехай і на платформі Android. І навіть якщо новий iPhone SE отримає сучасні характеристики, дизайн у нього буде застарілим. За деякою інформацією, він матиме такий самий вигляд, як iPhone XR, випущений у далекому 2018 році.

Це означає, що прийдешній iPhone SE, як і попередники, стане найбільш “слабким”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

смартфоном Apple і не зможе запропонувати всі можливості, які пропонують сучасні моделі iPhone. По суті, він не зможе запропонувати ідеальний досвід використання iPhone. Натомість головне завдання такого смартфона – стимулювати на купівлю дорожчої моделі iPhone в осяжному майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.