Камера на 50 Мп і чіп Qualcomm середнього рівня: розкрито характеристики OnePlus Nord CE 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія OnePlus готує до виходу новий смартфон, який стане частиною серії OnePlus Nord. Йдеться про OnePlus Nord CE 3, який має з’явитися на ринку найближчим часом. І напередодні дебюту інсайдери злили в Мережу повний перелік технічних характеристик новинки.

За даними джерел, новий OnePlus Nord CE буде обладнаний 6,72-дюймовою AMOLED-панеллю з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення зображення 120 Гц. В основу смартфона ляже чипсет Qualcomm Snapdragon 782G, а не Snapdragon 695, як стверджувалося раніше. Компанію процесору залежно від обраної комплектації складуть 8 або 12 Гбайт оперативної і 128 або 256 Гбайт вбудованої пам’яті.

На тильному боці смартфона розташується потрійна основна камера. Вона складатиметься з головного 50-мегапіксельного сенсора Sony IMX 890 у поєднанні з 8-мегапіксельним модулем з ультраширококутним об’єктивом і 2-мегапіксельною камерою для макрозйомки. Спереду буде встановлена 16-мегапіксельна фронтальна камера для селфі та відеозв’язку. Автономну роботу OnePlus Nord CE третього покоління забезпечить акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої 80-ватної зарядки через порт USB Type-C.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як очікується, прем’єра OnePlus Nord CE 3 відбудеться в липні поточного року. Вартість смартфона стане відома ближче до цього часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.