Названий найкращий смартфон у світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одна з найочікуваніших техновиставок початку 2023 офіційно завершилася. Організатори MWC 2023 підбили підсумки та назвали переможців престижної премії Global Mobile Awards (GLOMO Awards).

Хто в топі

«Найкращим смартфоном» визнали iPhone 14 Pro. Одна з головних рис цього флагмана Apple — новий виріз Dynamic Island. Це блок датчиків і камер, який раніше був зверху, а тепер спустився нижче і став омиватися дисплеєм з усіх боків. «Динамічний острів» реагує на дії: може розширюватися, згортатися та видозмінюватися на віджети. 

Нагорода «Кращий смартфон» поєднує в собі визначну продуктивність, інновації та лідерство за результатами оцінки смартфонів на ринку в період з січня по грудень 2022 року провідними світовими незалежними аналітиками, журналістами та впливовими особами. Журі GLOMO Awards 2023

Серед інших претендентів на отримання нагороди були флагман Google Pixel 7 Pro, гаджет із химерним дизайном Nothing Phone (1), а також складні смартфони Samsung Galaxy Z Flip4 та Galaxy Z Fold4.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ще

У номінації “Проривні інновації в області пристроїв” Apple знову перемагає зі своєю опцією передачі екстреного SOS-сигналу за допомогою супутників. За цю нагороду боролися чіп Google Tensor 2, Qualcomm Snapdragon та датчик камери Sony IMX989.

Організатори GLOMO Awards 2023 також виділили можливості супутникового зв’язку Motorola Defy від Bullit. Пристрій, який працює на основі кремнію MediaTek, використовує Bluetooth для взаємодії зі смартфоном і може надсилати SMS-повідомлення в будь-яке місце, де є гарний огляд неба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.