Названо найкращий iPhone у 2023 році. Він недорогий та універсальний

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти сайту iTechua вибрали свого фаворита серед смартфонів Apple. Експерти назвали iPhone 13 найкращим апаратом для покупки на початку 2023 року — як для себе, так і як подарунок близькій людині.

Аргументи цілком переконливі.

Експерт зауважив, що рік тому нахвалював iPhone 12 — по-перше, має трендовий дизайн, по-друге, потужне залізо, по-третє, адекватний прайс. На початку 2023-го місце улюбленого телефону зайняв iPhone 13 – зараз він коштує біля 35 000 грн. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Насамперед, 13-та модель новіша, тобто продуктивніша і актуальніша — відповідно, вона пізніше застаріє і перестане отримувати оновлення iOS. Ще зверніть увагу на покращений дисплей Super Retina XDR OLED діагоналлю 6,1 дюйма, 4 Гбайт оперативної пам’яті, два об’єктиви 12+12 мегапікселів – Apple щорічно допилює камери, тому в цьому плані iPhone 13 точно краще за iPhone 12.

Якщо з батареєю обох смартфонів все чудово (мінімум одну добу на заряді), то в плані пам’яті у свіжого айфона є кілер-фіча. Базовий iPhone 12 має 64 Гбайт, тоді як у iPhone 13 мінімум 128 Гбайт пам’яті. Цим нікого не здивуєш, але телефони з 64 Гбайт купувати у 2023 році просто дивно: все місце відразу ж займуть важкі програми, фотографії та кеш Telegram та WhatsApp

Для порівняння, найдоступніший iPhone 12 на 128 Гбайт коштує 31 тисячу гривень, тобто всього на 4К дешевше iPhone 13. Очевидно, це найголовніший аргумент — потрібно брати iPhone 13 і не думати про апгрейд смартфона ще 2-3 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.