Фішки iPhone, про які ти не знаєш

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Будучи найпопулярнішим смартфоном у світі, iPhone став чимось на зразок культурного феномена. Щороку компанія Apple видає нову версію. Вони завжди заповнені новими захоплюючими функціями. Але чи замислювалися ви коли-небудь про те, які функції має ваш телефон, про які ви навіть не підозрюєте?

  1. Режим низького енергоспоживання: це один із найкращих винаходів Apple – він допоможе заощадити заряд батареї, коли вона розряджається! Просто зайдіть в налаштування > батарея > режим низького енергоспоживання і увімкніть його – цей режим активно знижує енергоспоживання, обмежуючи оновлення фонових програм, знижуючи яскравість дисплея, продуктивність процесора, активність bluetooth і т.д. то це абсолютний порятунок!
  2. Програма «Погода» може інформувати вас про будь-які надзвичайні умови. Перейдіть до розділу «Опції» та відкрийте меню «Сповіщення». Активуйте відповідні налаштування для вашої геопозиції, і ви отримуватимете повідомлення у разі можливого дощу або будь-яких інших різких змін клімату у вашому регіоні. Це практичний спосіб залишатися в курсі подій!
  3. Виділіть об’єкт на фото з фону. Тепер ви можете легко виділити об’єкт на фотографії з фону. Просто відкрийте потрібну фотографію у «Фото» або в будь-якій іншій програмі, натисніть пальцем на потрібний об’єкт і скопіюйте його без фону. Ця функція поки не знайшла широкого практичного застосування, але вона безперечно справить на вас враження.
  4. Диктофон може пропустити тишу у записах. Виберіть редагування потрібного запису в «Диктофоні» та розгорніть меню параметрів. Перейдіть в активне положення “Пропускати тишу”. Це чудова можливість, яка допоможе залишити в записі лише голос.
  5. Одна із зручних функцій – airdrop, яка дозволяє користувачам швидко передавати файли між двома айфонами або айпадами без використання електронної пошти або USB-накопичувача. Просто виберіть файл, яким ви хочете поділитися, та виберіть, кому ви хочете його відправити – все інше зробить airdrop!
  6. У додатку «Нотатки» також є кілька прихованих можливостей, які дозволяють користувачам створювати контрольні списки, малювати ескізи, сканувати документи і навіть додавати веб-посилання прямо до нотаток. Ви також можете захистити свої нотатки паролем для додаткової безпеки.
  7. Швидке видалення цифр у «Калькуляторі». У калькуляторі на вашому iPhone можна легко видаляти останні набрані цифри. Це дуже корисна опція, яка допоможе не набирати всі цифри заново за будь-яких розрахунків. Якщо випадково були набрані не ту цифру, просто проведіть вліво або вправо по рядку з цифрами. Зайва цифра відразу відійде.
  8. Швидкий набір останніх номерів. Звичайно можна зайти до “Недавніх” та набрати абонента, з яким спілкувалися раніше, натиснувши на ім’я чи номер. Але є ще й інша не менш зручна функція – лише двічі натисніть кнопку виклику в розділі “Клавіші”. І ваш телефон відразу набере останній вихідний номер.
  9. Додаткові функції стандартної клавіатури. Багато хто стикався з проблемою, коли не міг знайти потрібний символ на клавіатурі. Але тут є маленький секрет, адже клавіатура має набір додаткових знаків. Доступ до них є абсолютно у всіх. На відкритих символах необхідно затиснути пальцем на кілька секунд і з’явиться спливаюче вікно. Наприклад, натиснувши та утримавши букву “Е”, у вас буде можливість вибрати так само і букву “Ё”
  10. Покращуємо роботу Touch ID. Роботу Touch ID сканер відбитка пальця можна приємно покращити. Лише потрібно зареєструвати кілька нових відбитків того ж пальця, тільки трохи під іншим кутом. Після цього Touch ID працюватиме помітно краще.

Які з фішок iPhone вам були відомі, а які стали відкриттям після прочитання?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.