Microsoft ощасливила власників Samsung Galaxy S8 і Galaxy Note 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft крупно облажалася з операційною системою Windows 10 Mobile, причому не тільки з нею, а взагалі з усією платформою Windows Phone, яку вона дуже активно просувала в усіх країнах світу. Тепер же, коли ця ОС офіційно визнана провальною, американська корпорація знайшла цікавий вихід зі сформованої ситуації. Вона почала продавати в своєму офіційному онлайн-магазині і фірмових торгових точках по всьому світу смартфони на базі Android, але на які прямо «з коробки» встановлено ПО від Microsoft, що робить всю операційну систему схожою на Windows 10.

В цілому, в магазині Microsoft Store продається не більше шести моделей мобільних пристроїв, двома з яких є Samsung Galaxy S8 і Galaxy Note 8. Якщо купити їх там, то покупець автоматично купує смартфон, який працює на Android, але при цьому доповнений фірмовим ПО від американської корпорації Microsoft. Йдеться про унікальний лаунчер (графічній оболонці), а також додатках, на зразок OneDrive, Office, Skype і інших.

Як стало відомо сьогодні від одного з авторитетних розробників, Microsoft ощасливила власників Samsung Galaxy S8 і Galaxy Note 8. Компанія виробила розсилку листів співробітникам всіх своїх фірмових торгових з інформацією про те, що обидва цих мобільних пристрої будуть оновлені до операційної системи Android 8.0 Oreo вже через 2-3 тижні, однак мова йде лише про територію США.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Операційна система Android 8.0 Oreo принесе на смартфони Samsung Galaxy S8 і Galaxy Note 8 в модифікації Microsoft Edition новий алгоритм управління живленням для економії енергії, додаткові налаштування для контролю за додатками, злегка змінений інтерфейс, поліпшені звуки, перероблений інтерфейс камери, захист від спаму в повідомленнях , поліпшену клавіатуру, а також безліч інших нововведень в тому числі адаптивні значки, які в будь-якій ситуації виглядають максимально стильно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.