Новий смартфон Nokia можна полагодити за 5 хвилин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nokia випустила Nokia G22 і обіцяє, що лагодити його буде легше, ніж інші смартфони. Більше того, це можна буде зробити вдома самостійно.

Nokia намагалася, щоб такі поширені поломки, як заміна розбитого екрану, порту або батареї, максимально легко піддавалися ремонту в новому смартфоні. Компанія також співпрацює з iFixit, щоб випускати набір для ремонту Nokia G22 вдома.

Щоб підкреслити простоту ремонту, керівник відділу продуктів HMD успішно замінив акумулятор у Nokia G22 під час брифінгу для преси. Весь процес зайняв близько п’яти хвилин. За його словами, аналогічна заміна батареї на телефоні HMD попереднього покоління або багатьох смартфонах, що конкурують, займе близько 90 хвилин. “На ремонт екрану Nokia G22 у вас піде, ймовірно, 20 хвилин”, – говорить менеджер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціни на новинку починаються зі 149,99 фунтів стерлінгів (близько 7 тисяч гривень).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.