iPhone Ultra: все, що потрібно знати про новий топовий смартфон Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2024 році до вже наявних чотирьох традиційних флагманських моделей приєднається ще одна, яку двома словами можна охарактеризувати як «флагман флагманів». Якщо вірити джерелам, нова модель, яка становитиме компанію майбутнім iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max, з’явиться на ринку під ім’ям iPhone 16 Ultra. Незважаючи на те, що до анонсу серії iPhone 16 щонайменше півтора роки, в Мережі вже періодично з’являється інформація про Ultra-версію. Тому ми в Gadgetpage.ru вирішили зібрати в одній статті все, що відомо про новий iPhone 16 Ultra на сьогоднішній день.

Функції

Інсайдери відразу позначили, що iPhone 16 Ultra буде найдорожчим і, відповідно, багатофункціональним смартфоном у серії. Його можливості вийдуть за межі того, що здатні запропонувати Pro-моделі. Поки що у нас немає так багато інформації про те, якими фішками буде мати майбутня Ultra-версія iPhone, але завдяки Марку Гурману з Bloomberg ми вже дещо знаємо про неї.

Зокрема, раніше Гурман заявив, що iPhone Ultra отримає більш сучасну камеру, швидший чіпсет і збільшений у розмірах дисплей. Також не виключено, що iPhone 16 Ultra стане першою моделлю iPhone, яка буде позбавлена ​​будь-яких портів, USB-C або Lightning, а також всіх фізичних кнопок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очевидно, iPhone 16 Ultra буде створений за зразком Apple Watch Ultra, висококласної моделі смарт-годин Apple. Подібно до Apple Watch Ultra, Ultra-версія iPhone буде мати унікальні нішові функції, які виділяють його серед інших моделей і роблять її дорожчою.

Ціна запитання

Якщо Apple в кінцевому рахунку представить iPhone 16 Ultra, то він майже напевно буде помітно дорожчий за iPhone 14 Pro Max, який зараз є найдорожчою версією iPhone на сьогоднішній день з ціною від 1099 доларів за базову конфігурацію. Як очікується, iPhone 16 Ultra буде продаватися разом з iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max, а не замінить їх, а отже, відрізнятиметься і ціною.

Дата запуску

Як імовірні терміни запуску першої Ultra-версії iPhone інсайдери називають 2024 рік, а значить, він стане частиною серії iPhone 16, прем’єра якої очікується восени наступного року. Але не виключено, що Apple відкладе запуск до прем’єри сімейства iPhone 17 або на пізніший термін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.