Одна з головних фішок Google Pixel 6 і 7 з’явилася на інших Android-смартфонах та iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з фішок, якою хвалилася Google на останніх презентаціях Pixel, була «Чарівна гумка».

До останнього дана можливість була доступна лише власникам топових смартфонів компанії – Pixel 6 і 7. Але вже зараз функцію можуть випробувати і ті, хто має інші Android-телефони або навіть iPhone:

Справа в тому, що Google впровадила цей інструмент у нову версію програми Google Фото. Щоправда, є одне “але” – для його активації необхідно мати активну передплату Google One.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що однією з тем, навколо якої було організовано рекламний ролик компанії для Super Bowl, була саме функція «Чарівна гумка». А свіжий апдейт Google Фото може зробити її ще більш широко використовуваною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.