Смартфони

Samsung Galaxy S23 може отримати невелике, але важливе оновлення екрану

Share
Час читання: 2 хв.

Якщо ви сподівалися, що лінійка Samsung Galaxy S23 матиме значно кращі екрани, ніж серія Samsung Galaxy S22, то вам, ймовірно, не пощастить, оскільки всі ознаки вказують на те, що вони будуть майже ідентичні, але можуть бути деякі невеликі відмінності, які можуть мати великий вплив.

Samsung Galaxy S23, S23 Plus та Galaxy S23 Ultra матимуть екрани того ж розміру, роздільної здатності та типу дисплея, що і їхні попередники.

Таким чином, Samsung Galaxy S23, як повідомляється, матиме 6,1-дюймовий екран FHD + Dynamic AMOLED, тоді як S23 Plus, як кажуть, має 6,6-дюймовий дисплей FHD + Dynamic AMOLED, а Samsung Galaxy S23 Ultra Як кажуть, має 6,8-дюймовий екран QHD + Dynamic AMOLED.

Однак, ми можемо побачити зміни в частоті оновлення екрана, хоча не в максимальній частоті оновлення. Всі три телефони, мабуть, працюють на частоті 120 Гц, як і їхні попередники, а Galaxy S23 Ultra, як то кажуть, може досягати 1 Гц, що знову ж таки збігається з поточною моделлю.

Тим не менш, Galaxy S23 і Galaxy S23 Plus можуть мати мінімальну частоту оновлення 24 Гц, що вдвічі менше за показник 48 Гц, який можуть мати S22 і Samsung Galaxy S23 Plus . Насправді джерело каже, що є шанс, що вони навіть зможуть знизити частоту до 10 Гц.

Нижча мінімальна частота оновлення означає, що, коли телефон виконує дії, що не потребують високої частоти оновлення, він використовуватиме менше батареї, що, у свою чергу, означає, що вони повинні тривати довше між зарядками.

Раніше ми чули, що ці два телефони можуть мати батареї. трохи більшого розміру, ніж у їхніх попередників, тому, враховуючи це й зміни частоти оновлення, ми могли б розраховувати на значне покращення терміну служби батареї – за умови, що ця інформація буде точною.

Хоча ми сподіваємося, що цей витік частоти оновлення є точним, інший недавній витік – суперечить йому, вказуючи, як і @TheGalox, на той же розмір екрану, роздільну здатність і технологію відображення, але з мінімальною частотою оновлення 48 Гц для SamsungGalaxy S23 та S23 Plus , як та його попередники.

Варто зазначити, що у цього джерела поки не такий великий послужний список, як у @TheGalox, але вони все одно можуть мати рацію.

Одне можна сказати майже напевно – навряд чи щось ще в цих екранах зміниться, крім, можливо, яскравості, оскільки попередні витоки також вказували на ті ж розміри та дозволи, що й у поточних моделей.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    В мережу потрапили якісні рендери Google Pixel 9a

    Основні моделі смартфонів лінійки Google Pixel 9 вже представлені, наступною моделлю стане бюджетний Pixel 9a.…

    30.09.2024

    Тест швидкості зарядки iPhone 16 Pro Max: що міф, а що правда

    У світі технологій часто трапляється так, що очікування не відповідають реальності. Це вкотре підтвердилося з…

    30.09.2024

    Користувачі PlayStation 5 скаржаться на рекламу в інтерфейсі консолі

    Нещодавнє оновлення для PlayStation 5, випущене у вересні, додало персоналізований простір Welcome Hub з новими…

    30.09.2024

    Ціна на флагманські смартфони може зрости через дорогі процесори

    У жовтні Qualcomm і MediaTek представлять свої нові флагманські процесори для смартфонів - Snapdragon 8…

    30.09.2024

    Epic Games продовжує боротьбу з Google через магазин додатків

    Epic Games продовжує боротьбу з Google у рамках судового розгляду, звинувачуючи корпорацію у порушенні антимонопольного…

    30.09.2024

    У США почав працювати новий сервіс Starlink

    SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє…

    30.09.2024