Смартфони

Названо 4 переваги нового Samsung Galaxy S23 Ultra

Share

Незважаючи на явні застійні моменти нової лінійки Samsung Galaxy, корейські смартфони, як і раніше, є одними з лідерів ринку. Якнайбільше це стосується флагмана Galaxy S23 Ultra. Послідовники легендарної лінійки Note має безліч плюсів, які дозволяють пристрою складати конкуренцію iPhone та Xiaomi. Чим хороша корейська новинка – читайте в даному матеріалі.

Один з найкращих дисплеїв

Samsung багато років просував OLED-технологію в маси, і до 2023 року, здається, що досяг дуже гідних результатів у цьому напрямі. Корейцям вдається робити одні з найкращих дисплеїв на ринку та постачати свою продукцію для інших виробників, у тому числі для Apple. Galaxy S23 Ultra у цьому компоненті також хороший. Смартфон отримав 6,8-дюймову панель з роздільною здатністю 3088 х 1400, яка має непогане функціональне наповнення.

У дисплеї новинки є підтримка HDR10+ та збільшена яскравість, що досягає 1750 нит. Крім того, у виготовленні застосовано технологію LTPO, що дозволяє смартфону динамічно змінювати частоту роботи від 1 до 120 Гц. Always-on display також на місці. І все це прикрите новим поколінням захисного скла Gorilla Glass Victus 2 . При цьому Samsung Galaxy S23 Ultra майже повністю втратив скошені грані дисплея, через що він знову став плоским і зручнішим при використанні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Яскравий, соковитий дисплей з корисними функціями, покритий міцним склом – все це про новий флагман Samsung і в цьому він по-справжньому гарний.

Унікальне перо S Pen

Відмова від округлень у дисплеї пішла на користь і стілус S Pen, використання якого стало зручнішим. Перо від Samsung, як і раніше, не має конкурентів, фірмовий Apple Pencil, наприклад, айфонами не підтримується . Як же бути тим, кому треба робити нотатки, начерки та просто тонке управління смартфоном? Купувати Galaxy S23 Ultra. Якихось нових функцій S Pen не отримав, але вся колишня функціональність, як і раніше, є.

Зі зручних можливостей стілусу варто відзначити швидкі нотатки. Достатньо просто дістати перо та почати писати на екрані смартфона. При цьому розблокувати смартфон не потрібно. До речі, функцію блокування можна зовсім вимкнути: при взаємодії з пером потрібно натиснути кнопку на корпусі і пристрій автоматично розблокується без необхідності вводити пароль. Крім того, S Pen дозволяє робити перегляд фотографій при наведенні на них стілусу.

Можливості камери

Не підкачала новинка і щодо камер. І зараз не про 200 МП, що з’явилися в основному модулі — навряд чи ці взагалі хтось буде користуватися в повсякденному використанні. Galaxy S23 Ultra загалом отримав непоганий набір камер, який справді буде конкурентом для Apple і Google. Новинки отримала основний об’єктив на 200 МП (за замовчуванням, 12 МП), ширококутний на 12 МП та два телеоб’єктиви на 10 МП кожен з 3-кратним та 10-кратним оптичним наближенням.

Гідні можливості навіть для вимогливого користувача. Крім того, смартфон має підтримку запису 8K відео при 30 fps і 4K відео при 60 fps. До нового покоління смартфонів корейці додали функцію надплавної стабілізації відеозапису. У плані відео конкуренти на Android навряд чи складуть конкуренцію Galaxy S23 Ultra.

Автономність на рівні

Важливим плюсом новинки також стала автономність. Хоч і швидка зарядка від корейців, як і раніше, відстає від конкурентів, автономність смартфонів часом не розчаровує користувачів. Samsung Galaxy S23 Ultra, як і попередник, отримав акумулятор на 5000 мАг. Ємна батарея в поєднанні з гарною оптимізацією дає близько 6 годин екрану при активному використанні. Крім того, автономність можна оцінити за тестуванням Tom’s Guide Battery.

Виходячи з нього, новинка видає близько 12 години веб-серфінгу при яскравості нижче середнього. При цьому торішня модель не дотягнула до 10 годин роботи. Для порівняння – iPhone 14 Pro Max у цьому ж тестуванні показав більше 13 годин веб-серфінгу. Для Android-смартфонів корейська новинка показала гідний результат. Якби Samsung не пошкодував потужності для швидкої зарядки, Galaxy S23 Ultra був би одним із лідерів у плані живлення та автономності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Qualcomm перестає постачати компоненти для Huawei до США

    Влада США зупинила поставки компонентів американської компанії Qualcomm для китайської Huawei Technologies, імовірно, у відповідь…

    17.05.2024

    ASUS розкрила характеристики свого ноутбука на Snapdragon X Elite

    В'єтнамське відділення ASUS випадково опублікувало зображення та характеристики першого ноутбука компанії з процесором Qualcomm Snapdragon…

    17.05.2024

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024

    Інсайдер назвав дату коли представлять iPhone 16

    Головна аналітична компанія DSCC Росс Янг поділився в X (екс-Twitter) інформацією про те, що постачальники…

    17.05.2024

    Виробництво дисплеїв для iPhone 16 розпочнеться у червні

    За його словами, випуск панелей розпочнеться вже найближчими тижнями, причому найбільші обсяги виробництва будуть у…

    17.05.2024

    TikTok тестує завантаження 60-хвилинних відео

    TikTok розпочав тестування нової функції, що дозволяє завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Нововведення поки…

    17.05.2024