Samsung Galaxy Z Fold 5 може постачатися з ключовим оновленням дизайну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми завжди очікуємо, що смартфони будуть ставати краще рік у рік, але, якщо вірити останнім чуткам про Samsung Galaxy Z Fold 5, складана трубка матиме ключове поліпшення з погляду дизайну.

Згідно з південнокорейським виданням Samsung збирається використовувати шарнір у формі краплі в Galaxy Z Fold 5, що означає, що пристрій зможе складатися повністю рівно, без зазорів між двома половинками корпус.дисплей.

Декілька телефонів від китайських виробників вже використовують цей підхід до дизайну для своїх складних пристроїв, але за рахунок повної водонепроникності. Тим не менш, Samsung, мабуть, збирається додати нову форму шарніра, зберігаючи рейтинг IPX8 для телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще міцніший

З роками ми спостерігаємо неухильні покращені технології складних телефонів, і тепер ці пристрої набагато випереджають те, що було на початку, і це робить їх привабливішими для споживачів.

У звіті йдеться про те, що Samsung фактично має патент на шарнір такого типу з 2016 року. Неясно, чому це не було реалізовано досі, але це може бути пов’язане з удосконаленням технології або для того, щоб зробити її досить дешевою для впровадження.

Аналіз: підвищена довговічність означає більше конкурентів

Перший Galaxy Fold дебютував у 2019 році, і з того часу технологія складання телефонів значно покращилась. Ми отримаємо п’яте втілення пристрою пізніше у 2023 році, поряд (швидше за все) із наступником Samsung Galaxy Z Flip .

У міру підвищення надійності та покращення виробничих процесів це стимулюватиме появу на ринку більшої кількості виробників телефонів. Зараз в основному лише Samsung та китайські технологічні компанії виробляють складні пристрої для споживачів.

Наступним великим складним телефоном, який ми бачимо може стати Google PIXEL Fold: він може з’явитися вже в травні 2023 року. Також ходять чутки про солодке iPHONE, але ми можемо чекати появи цього конкретного пристрою до 2024 або 2025 року.

Що б не робили інші виробники, Samsung завжди матиме перевагу перед ними, Z Fold та Z Flip серії перевага на тому, що ставатиме все більш конкурентним ринком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.