Топ-5 найкращих бюджетних смартфонів 2023 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нині вибір бюджетних телефонів величезний. На ринку можна побачити великий сегмент товарів від фірм. Виробники пропонують нам величезну різноманітність моделей, які можуть відрізнятися за функціоналом, якістю, дизайном.

Реклама

Найкращі бюджетні смартфони на початок 2023 року

Дана добірка допоможе покупцеві вибрати найкращий смартфон за співвідношенням ціни та якості складання.

1. Vivo Y31. Смартфон приваблює наявністю NFS-чіпа. Завдяки цьому кожен користувач зможе сплатити покупку в магазинах, або ж проїзд у транспортних засобах. Телефон має стильний дизайн. Естетичніше він виглядає в синьому кольорі. Також він включає потрійну камеру з 48 МП об’єктивом, 2 М для макрозйомки і для функції Боке. З достоїнств можна виділити гарну камеру, НФС, довгий час роботи без підзарядки.

2. Poco M4 Pro. Бюджетний гаджет з гарною камерою та продуктивністю. Сподобається геймерам, адже він має відмінний процесор MediaTek Dimensiti 810 і 4/64 Гб пам’яті. Встановлено подвійну камеру, яка не поступається фотографіями смартфону, представленому вище.

3. Realme C25S. За співвідношенням ціна/якість апарат дуже непоганий. Камера включає три об’єктиви: для макрозйомки, розмиття і головну. Основний козир цього смартфона – його потужний акумулятор, якого вистачить на тривалий час використання. Realme C25S, як і в першому представленому в топі телефоні, є НФС.

4. Xiaomi Redmi 10. Це якісна модель з великою кількістю функцій має прийнятну вартість. У камері чотири об’єктиви: для макрозйомки, розмиття, основний та надширококутний. Гаджет оснащений IPS матрицею, яка має діагональ в 6,5 дюйма, висока роздільна здатність і частоту оновлення 90 Гц. Акумулятор має велику ємність і потужність, що дозволяє йому працювати протягом усього дня. Доступний для швидкого заряджання або зворотної зарядки потужністю 9 Вт.

5. Poco M5. І закриває список смартфон Poko. Камера з трьома об’єктивами на задній кришці телефону. Дизайн гаджета забезпечить увагу з боку оточуючих, адже корпус цієї моделі має гідний зовнішній вигляд. З плюсів: швидкий та високопродуктивний процесор та великий яскравий екран на 6,58 дюйма.

При виборі смартфона покупцю варто звертати увагу на ємність батареї, обсяг пам’яті, продуктивність. Навіть із невеликим бюджетом можна знайти гарний девайс, який підійде для різних цілей використання. Залишається тільки вибрати, що користувачеві підходить більше.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ