HTC U12+ стане єдиним флагманом HTC в 2018 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тайванська компанія HTC останнім часом поступово знову набирає популярність як виробник мобільних пристроїв. Виною всьому стали випущений нею в минулому році телефони U11, U11 + і U11 Life, всі з яких зараз користуються відчутним попитом по всьому світу. У зв’язку з цим керівництво IT-корпорації вирішило піти на цікавий хід, випустивши тільки один єдиний флагман в 2018 році – HTC U12+.

Видання GizmoChina пише, що флагманський смартфон HTC U12 + стане єдиним мобільним пристроєм топового рівня від тайванської компанії HTC в цьому році. Керівництво хоче скопіювати маркетингову політику Apple, яка випускає тільки один топовий смартфон на рік, а також кілька його більш компактних модифікацій.

За даними джерела, HTC U12 + стане єдиним телефоном топового рівня від цього виробника в 2018 році, причому у нього не буде навіть більш компактної версії в особі моделі U12. Втім, на самоті цей смартфон на ринок не надійде, оскільки компанію йому складе HTC U12 Life, який стане мобільним пристроєм із середньої цінової категорії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що флагман HTC U12 + отримає 5,99-дюймовий екран з роздільною здатністю 2880 на 1440 пікселів (QHD +), топовим 8-ядерним процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графічним прискорювачем Adreno 630, гігабітним модемом Snapdragon X20 LTE, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також подвійною основною камерою з роздільною здатністю 12 Мп і підтримкою ефекту розмиття заднього фону. Крім того, телефону приписують акумулятор ємністю 3420 мАг і скляний корпус, захищений від попадання води і пилу за стандартом IP68.

Купити HTC U12 +, в залежності від регіону, покупці зможуть в модифікації зі слотом для однієї або двох SIM-карт. Прямо «з коробки» на смартфон буде встановлена операційна система Android 8.0 Oreo з графічною оболонкою Sense 10. Поява даного мобільного пристрою очікується в квітні-травні нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.