Фахівці DxOMark оцінили камеру “прозорого” смартфона Nothing Phone 1 через півроку після його виходу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nothing випустила свій перший смартфон ще влітку 2022 року. Але тільки зараз фахівці DxOMark дісталися його.

Вони вирішили перевірити, як показує себе пристрій у сфері створення фото та відео. Результати тестів виявилися неоднозначними: у деяких сценаріях пристрій показав хороші результати, тоді як в інших провалився.

На думку співробітників DxOMark, надширококутна камера Nothing Phone 1 забезпечує високу якість зображення з високою деталізацією, але відсутність телеоб’єктива обмежує чіткість далеких знімків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому пристрій отримав 114 балів, посівши 62 місце у загальному рейтингу лабораторії. Воно розмістилося між Honor 70 та Xiaomi 12.

Серед сильних сторін камери первістка Nothing експерти відзначили високий рівень деталізації фотографій та відео у приміщенні та при денному світлі, ефективну стабілізацію зображення під час відеозйомки, точну експозицію обличчя з гарним контрастом при денному світлі, низький рівень шуму та точне автофокусування.

До її недоліків вони віднесли нестабільну експозицію та автофокус на відео, обмежений динамічний діапазон на фото та відео, наявність артефактів, таких як брязкіт та тіні, а також помилки сегментації в режимі боці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.