Смартфони

Названо 5 причин, чому варто купити смартфон OnePlus 11

Share

Закохатися в смартфон – справа нехитра. Але зазвичай пристрасть, яку викликає дизайн, швидко випаровується, після чого починається рутина, і ми швидко усвідомлюємо, що прийняли поспішне рішення, не розібравшись, з якою посередністю маємо справу. Новий смартфон OnePlus 11 – інший приклад. Так, він теж чіпляє своїм зовнішнім виглядом, проте його начинка під вигляд дизайну змушує дивуватися щоразу, як тільки береш цей флагман в руки, не остигаючи до нього після декількох місяців спільного життя.

Який екран найкращий для смартфона

Почуттям до смартфону не дає охолонути екран OnePlus 11. Він виконаний за технологією AMOLED та має діагональ 6,7 дюйма. Це велика панель, але її розмір не позначається на ергономіці пристрою, оскільки грані матриці скошені. Плитка зі скла та металу спритно охоплюється рукою, підтверджуючи флагманський статус OnePlus 11.

Всі характеристики OnePlus 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також велика діагональ не шкодить чіткості картинки, оскільки роздільна здатність дисплея становить 1440х3216 пікселів. 525 точок на дюйм – чумовий показник, достатній у тому числі для глибокого занурення у VR.

Викручуючи частоту оновлення до 120 Гц, у статиці пристрій скидає її до 1 Гц, завдяки чому заощаджує заряд акумулятора. Пікова яскравість телефону з гарним екраном досягає 1300 ніт (на сонці все чудово видно), а спеціально для людей-візуалів заявлено технологію Dolby Vision, що розширює динамічний діапазон картинки.

Потужність процесора Snapdragon 8 Gen 2

OnePlus 11 – смартфон на процесорі Snapdragon 8 Gen 2. Якщо у вашій пам’яті досі залишився осад погано оптимізованих чіпів Snapdragon 888 і Snapdragon 8 Gen 1, то зараз саме час знову довіриться Qualcomm. Я вже розповідав, що смартфони на Snapdragon 8 Gen 2 знищили торішні флагмани , а покупка OnePlus 11 змусить вас особисто переконатися у цьому.

Чіпсет виконаний за 4-нм техпроцесом компанії TSMC, яка є визнаним лідером у галузі виробництва мікрочіпів. У її реалізації Snapdragon 8 Gen 2 – найпотужніший процесор 2023 року . Він набирає понад мільйон балів у AnTuTu і майже не скидає частоти під сильними навантаженнями.

Телефон із ігровим процесором доповнюється новітніми стандартами оперативної (LPDDR5x) та постійної (UFS 4.0) пам’яті, забезпечуючи миттєві запуск та встановлення програм. До речі, OnePlus 11 доступний у двох версіях: 8/128 та 16/256 Гб. Так, це не друкарська помилка: шістнадцять гігабайтів оперативної пам’яті в смартфоні.

Телефон із гарним звуком

Крім іншого, OnePlus 11 – музичний смартфон . Він оснащений двома рівноцінними динаміками, які створюють ефект стерео. Також зануренню сприяє технологія Dolby Atmos на борту. Відсутність роз’єму для навушників – звичний недолік флагманів. Але виробник підсолодив пігулку випуском нових бездротових навушників OnePlus Buds Pro 2 .

Це найкраща Bluetooth-гарнітура OnePlus, а її ціна на старті продажів становить $129 (~ 9 400 ₽). Плюси бездротових навушників OnePlus можна описати кількома тезами, які говорять самі за себе:

  • подвійний драйвер;
  • розширений частотний діапазон 10-40 кгц;
  • підтримка просторового звуку;
  • активне шумозаглушення до 48 дБ та режим прозорості;
  • персоналізоване налаштування звуку;
  • низька затримка (54 мс);
  • аудіокодек LHDC;
  • 39 годин роботи з кейсом;
  • швидка зарядка (10 хвилин на 10 годин музики).

Здається, є сенс купити OnePlus Buds 2 Pro. Навіть якщо раніше ви користувалися тільки дротовими навушниками, адже сучасні гарнітури Bluetooth пропонують більше налаштувань звуку та функцій.

Смартфон з гарною камерою та батареєю

OnePlus продовжує співпрацю з компанією Hasselblad, яка займається випуском професійних фотоапаратів. Фахівці зі Швеції запропонували кілька інструментів програмного покращення картинки, але і без нього камера OnePlus 11 демонструє чудовий результат. А складається вона з наступних сенсорів:

  • 50 Мп (OIS), Sony IMX890, 1/1.56 “- основний;
  • 32 Мп (OIS), Sony IMX709, 1/2.74″ – телевізор (2x зум);
  • 48 Мп, Sony IMX581, 1/2 “- надширик (115 °);
  • 16 Мп, 1/3.1 “- фронталка.

Ніяк затичок у вигляді макро-об’єктиву та датчика глибини. Крім того, надширококутний об’єктив оснащений фазовим автофокусом, на якому чомусь заощаджують інші виробники.

Насолоджуватися цим задоволенням вийде протягом цілого дня, благо всередині встановлена ​​велика батарейка на 5000 мАг. А потім – маленька 25-хвилинна пауза. Саме стільки часу потрібно комплектному адаптеру живлення на 100 Вт, щоб повністю зарядити акумулятор OnePlus 11 від 0 до 100%.

Купити OnePlus 11 та отримати подарунок

Дата виходу OnePlus 11 – 16 лютого. Починаючи з 11:00 цього дня глобальну версію смартфона можна придбати на AliExpress. Залежно від конфігурації пам’яті ціна становитиме:

  • $699 – 8/128 Гб;
  • $799 – 16/256 Гб.

Чи це багато? Чимало, однак один корейський флагман без зарядки в комплекті, представлений тижнем раніше, у версії 8/128 коштує стільки ж, скільки OnePlus 11 на 16/256 Гб. А ще 200 перших покупців, які замовили смартфон на AliExpress, отримають у подарунок бездротові навушники OnePlus Nord Buds. Та це кохання з першого погляду!

Чи варто переплачувати за версію на 16/256 Гб? Скоріше так ніж ні. Тому що конфігурація на 128 Гб використовує накопичувач минулого покоління UFS 3.1. Те саме стосується всіх флагманів 2023 року. Просто мінімальний обсяг пам’яті сховища UFS 4.0 – 256 Гб. Майте це на увазі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

View Comments

  • 128 Гб внутрішньої пам'яті в 2023році для флагмана? Без можливості розширити внутрішній простір? Це якась ганьба

Опублікував
Лужна Софія
Tags: OnePlus
  • Останні записи

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024

    Apple дозволила всім програмам стежити за користувачами: що робити

    В останні кілька днів власники iPhone по всьому світу скаржаться на дивний баг в iOS,…

    17.05.2024

    iPhone 17 Ultra отримає новий дизайн та непристойно високу ціну

    Портал The Information поділився інсайдом щодо виходу абсолютно нової моделі iPhone зі значно більш тонким…

    17.05.2024

    Названо приховані функції смартфонів, про які знають не всі

    Смартфони пропонують нам сьогодні велику кількість різноманітних функцій. А про деякі можливості більшість користувачів навіть…

    17.05.2024

    Розумна вібрація – нова функція у Android 15

    В операційній системі Android 15 з'явилося розумне налаштування "Адаптивна вібрація". Як пише Android Authority, її…

    17.05.2024