Смартфони

Топ-5 найкращих Android-смартфонів 2023 року

Share
Час читання: < 1 хв.

На просторах Мережі з’явився Топ-5 найкращих Android-смартфонів 2023 року. Рейтинг склали спеціалісти профільного ресурсу Android Police.

Лідером престижного списку виявився флагманський Google Pixel 7 Pro . Ця модель відрізняється покращеними характеристиками, а також незвичайними програмними фішками та високою якістю камери. Серед недоліків значиться малий період автономної роботи та висока вартість.

Другий рядок рейтингу дістався Samsung Galaxy S23 Ultra . Ця модель може похвалитися флагманським дизайном, а також високою автономністю, продуктивністю, якістю камери та тривалою підтримкою програмного забезпечення. Серед недоліків є дорога вартість і помилки алгоритмів пристроїв.

Далі йде Google Pixel 7 . Профільні фахівці оцінили флагманську продуктивність моделі, а також дизайн та доступну ціну. Недоліком девайсу названо слабку автономність і відсутність телеоб’єктива.

Далі йде бюджетний Google Pixel 6a . Апарат відрізняється компактним дизайном, якісною камерою та тривалою підтримкою ПЗ. Серед недоліків – слабка якість зв’язку та недостатня яскравість екрану.

Замикає рейтинг Samsung Galaxy Z Flip4 , який відрізняється гарною ергономікою та низькою вартістю. На останнє місце пристрій потрапив через камеру середнього рівня та слабкий акумулятор.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Android
  • Останні записи

    Тест швидкості зарядки iPhone 16 Pro Max: що міф, а що правда

    У світі технологій часто трапляється так, що очікування не відповідають реальності. Це вкотре підтвердилося з…

    30.09.2024

    Користувачі PlayStation 5 скаржаться на рекламу в інтерфейсі консолі

    Нещодавнє оновлення для PlayStation 5, випущене у вересні, додало персоналізований простір Welcome Hub з новими…

    30.09.2024

    Ціна на флагманські смартфони може зрости через дорогі процесори

    У жовтні Qualcomm і MediaTek представлять свої нові флагманські процесори для смартфонів - Snapdragon 8…

    30.09.2024

    Epic Games продовжує боротьбу з Google через магазин додатків

    Epic Games продовжує боротьбу з Google у рамках судового розгляду, звинувачуючи корпорацію у порушенні антимонопольного…

    30.09.2024

    У США почав працювати новий сервіс Starlink

    SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє…

    30.09.2024

    Оприлюднено інформацію про стан російської ядерної зброї

    Росія вважається другою у світі за ядерним потенціалом. На першому місці - США. В окупантів…

    30.09.2024