iPhone 13 Pro незабаром назавжди зникне з магазинів. Чи варто його купувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Актуальний iPhone 14 Pro – один із найкрутіших флагманів на ринку, але напевно для багатьох користувачів переваги на кшталт 48-мегапіксельної основної камери, найкращого процесора A16 Bionic, функціонального Dynamic Island та підтримки Always-on.

Тому найлогічніший крок в очах багатьох покупців просто придбати торішню «прошку». На перший погляд, це навіть логічно, якщо враховувати кілька обставин. По-перше, багато переваг останньої Pro-версії є і у «тринашки» — наприклад, корпус з преміальних матеріалів корпусу, яскравий OLED-дисплей з ProMotion, топові стереодинаміки, додаткові ширики з телевізором і мінімум 128 гігабайт пам’яті на накопичувачі. По-друге, ціни в теорії повинні бути значно нижчими.

Що насправді? На практиці iPhone 13 Pro зараз досить важко дістати у магазинах. На Маркеті кількість пропозицій за конфігурацію загалом не перевищує і двадцяти штук. Ймовірно, через сукупність дефіциту та економічних факторів все сталося навпаки — ціни сильно підвищилися. Якщо ще в кінці літа апарат коштував щонайменше 39 000 грн, то зараз при кращому розкладі ви заберете його за 43 000 грн. На Joom, до речі, ситуація не краща – там взагалі просять біля 50 000 грн за конфігурацію з двома фізичними SIM-картами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дивно, але в той же час iPhone 14 Pro вже зараз можна взяти мінімум за 50 000 грн. Так що покупка тринадцятого покоління не має сенсу хоча б через цю причину — нижче тримайте посилання на найкращі пропозиції з iPhone 14 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.