Топ-10 найкращих смартфонів Xiaomi за лютий 2023 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Xiaomi, представлені в цій статті, ідеально підійдуть тим, хто бажає стати власником одного з найкращих смартфонів на ринку мобільної індустрії.

Цей бренд користується великою популярністю серед користувачів, не менше, ніж такі імениті бренди, як Apple або Samsung , за час свого існування Xiaomi довела, що може надати їм гідну конкуренцію завдяки якості складання своїх смартфонів та їх приголомшливим камерам.

Крім того, асортимент смартфонів Xiaomi досить широкий, тому ви зможете легко знайти відповідну вашим потребам модель як у бюджетній ціновій категорії, так і у флагманському сегменті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі з представлених смартфонів вважаються найкращими за всіма основними технічними аспектами, а інші є одними з найкращих камерофонів на ринку.

Якщо ж ви зацікавлені в покупці недорогого пристрою, ви можете також помітити, що більшість цих смартфонів є бюджетним класом компанії Xiaomi .

Смартфони відсортовані в залежності від їх популярності, ціни та наявності корисних функцій, таких як якість системи камер, час автономної роботи, продуктивність та якість екрану.

Наприклад, незважаючи на те, що Xiaomi 12 Pro займає перше місце завдяки своїй винятковій продуктивності, елегантному дизайну і швидкій зарядці, ви можете придивитися і до топового Xiaomi Mi 11 Ultra, якщо ціна смартфона для вас не має значення, або ж звернути свою увагу на Xiaomi Poco X3 NFC, якщо ви шукаєте більш дешевий пристрій.

1. Xiaomi 12 Pro

В даний час, Xiaomi 12 Pro є найпопулярнішим серед користувачів смартфоном компанії з багатьох причин.

Він має чудовий 6,73-дюймовий дисплей, надшвидку зарядку на 120 Вт, якісне складання корпусу і три приголомшливі 50-мегапіксельні об’єктиви системи камер.

Маючи високу продуктивність, цей смартфон відмінно підходить як для геймерів, так і для фотографів та любителів розваг. Як найближча альтернатива можна також рекомендувати до придбання смартфони Mi 11 2021 року або Xiaomi 12 без приставки ” Pro “.

При виборі також потрібно мати на увазі, що у Xiaomi 12 Pro немає захисту від попадання води за стандартом IP , хоча він і має деяку візуальну ступінь захищеності від води та пилу.

Його програмне забезпечення трохи роздуте (є багато зайвих і непотрібних додатків), крім того, власниками виявлено, що камера смартфона обмежена 2-кратним оптичним зумом.

Але якщо не рахувати цих дрібних проблем, Xiaomi 12 Pro – є справжнім флагманським пристроєм.

2. Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 був флагманом компанії у 2021 році, тоді він демонстрував новий дизайн та режими роботи системи камер, застосування інноваційних технологій при виготовленні екрану та, відповідно, коштував як смартфон преміум класу.

Власники високо оцінили можливості Xiaomi Mi 11, зокрема, його режим макрозйомки (з використанням спеціальної задньої лінзи), чудовий екран з високою роздільною здатністю та частотою оновлення, а також топову продуктивність завдяки використанню сучасного процесора.

Але незважаючи на чудову технічну складову смартфона, його вартість відлякала багатьох потенційних покупців, проте зараз, коли цей смартфон змінило нове покоління, його ціна вже не така висока.

З недоліків варто відзначити час автономної роботи, який менший, ніж у Xiaomi 12 . Тим не менш, якщо ви шукаєте відмінний смартфон від Xiaomi , Mi 11 має бути одним з перших, на які варто звернути свою увагу.

3. Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Найкращим смартфоном лінійки Redmi можна впевнено назвати – Note 10 Pro. У нього відмінні характеристики та низька ціна, всі ці аспекти роблять його привабливою покупкою.

Смартфон має 108-мегапіксельну основну камеру з надвисокою роздільною здатністю, великий та яскравий екран із частотою оновлення 120 Гц та велику батарею ємністю 5020 мАг – серед недорогих смартфонів це зірка.

Власники переважно хвалять його екран і акумулятор, відзначаючи при цьому, що смартфон витримає день безперервного використання без необхідності підключення зарядного пристрою.

Також відомо, що Xiaomi Redmi Note 10 Pro оснащений чудовими стереодинаміками, тому в поєднанні з його відмінним екраном та часом автономної роботи він чудово підійде для любителів перегляду фільмів та мультимедійного контенту.

4. Xiaomi Poco X3

Xiaomi Poco X3 – дивовижний смартфон, в основному тому, що у нього справді вражаючі характеристики серед смартфонів у цій ціновій категорії.

Пристрій має величезну продуктивність, особливо вражають його ігрові можливості, а також по-справжньому “довгограюча” батарея, якої, судячи з відгуків власників, вистачає на два дні при помірному використанні.

Він також має дисплей з частотою оновлення 120 Гц, який можна описати як “просунутий дисплей в цьому ціновому діапазоні”, і так ціна смартфона дійсно не висока. Купуючи Xiaomi Poco X3 , ви, безумовно, в результаті отримуєте більше, ніж витрачаєте.

Звичайно, тут є кілька нюансів, які можуть сподобатися не всім – Xiaomi Poco X3 дуже великий і його система камер відстає від більшості конкурентів із тією ж ціною. Але це все одно гідна покупка, це найкращий бюджетний смартфон на даний момент.

5. Xiaomi 12

Це симпатичний, компактний за сучасними мірками смартфон, він дуже ергономічний, а тому відмінно лежить в руці і ним комфортно користуватися. Xiaomi 12 має гладку поверхню корпусу та приємний у тактильному плані.

Крім того, ви також отримаєте безліч флагманських можливостей: смартфон 50-мегапіксельний основний об’єктив, потужний процесор, відносно швидка зарядка і тривалий час автономної роботи.

Причина, по якій цей смартфон не займає більш високі позиції в цьому списку, полягає в тому, що він все ж таки не такий гарний, в порівнянні з іншими вищепереліченими смартфонами від Xiaomi.

6. Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T Pro – це щось середнє між Mi 11 і Mi 10T Pro , такий перехідний варіант. Хоча варто відзначити, що це був перший смартфон, в якому зникла брендингова приставка ” Mi “, яка раніше використовується компанією.

В цілому, це чудовий смартфон середньобюджетного рівня з потужним процесором, гарним екраном, вдалим набором об’єктивів у системі камер та чуйним сканером відбитків пальців.

Якщо вам сподобався дизайн Mi 11, то Xiaomi 11T Pro порадує вас також і схожими функціями, такими як безліч режимів роботи камери та наявність 5-мегапіксельного телемакрооб’єктива.

З недоліків варто відзначити невдале розташування сканера відбитків пальців, а також те, що в поодиноких випадках нагрівання смартфона може призводити до зниження загальної продуктивності пристрою.

В цілому, Xiaomi 11T Pro чудовий смартфон, і якщо вам потрібно новий пристрій середньобюджетного рівня, його безумовно не варто скидати з рахунків.

7. Xiaomi Poco F3

Суббренд компанії Xiaomi – Pocophone став дуже популярним у період з 2020 по 2021 рік, а Poco F3 є третім поколінням у цій лінійці пристроїв.

У смартфона якісний дисплей та висока продуктивність, завдяки яким він стає ідеальним для ігор, перегляду соцмереж та різного мультимедійного контенту.

Згідно з відгуками, власникам Poco F3 найбільше подобається його дисплей, який демонструє вражаючу яскравість до 1300 ніт та має частоту оновлення 120 Гц.

Крім того, у нього приємний дизайн та якісне складання. З незначних недоліків – не найкраща система камер та відсутність бездротової зарядки, хоча це потрібно не всім.

8. Xiaomi Redmi Note 11

У Xiaomi Redmi Note 11 відсутня підтримка мереж нового покоління 5G та деякі інші функції.

Однак, якщо справа стосується якісного дисплея та тривалого часу автономної роботи, без шкоди для вашого гаманця, цей смартфон чудово справляється зі своїм завданням.

Якість його складання за таку ціну просто вражає, а завдяки тому, що він досить тонкий для такого бюджетного смартфона, він виглядає цілком чудово.

Його 6,43-дюймовий AMOLED дисплей демонструє яскраві та соковиті кольори, у той час як час автономної роботи від цього не страждає: при тестуванні батареї смартфон пропрацював більше одного дня.

Єдина помітна проблема полягає в тому, що його камери не найкращого класу. При пристойному освітленні вони знімають непогано, але за інших умов освітленості їм буде важко.

Redmi Note 11 також не є найпродуктивнішим смартфоном, хоча, незважаючи на це, він запускає більшість додатків та ігор, без будь-яких зависань та підгальмовувань. Втім, за ці гроші йому такі проблеми йому цілком пробачні.

9. Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T Pro по суті є чудовою альтернативою флагманському смартфону Xiaomi Mi 10 Pro , але за нижчою ціною, у смартфонів схожі параметри основної камери, програмного забезпечення та продуктивності.

Але Xiaomi Mi 10T Pro має кілька чудових доповнень, яких немає в серії Mi 10 , наприклад, по-справжньому зручне розміщення сканера відбитків пальців збоку та дисплей із частотою оновлення 144 Гц.

За відгуками власників, смартфон радує своєю продуктивністю та якістю основної камери, що не дивно, оскільки це спадщина дорожчих смартфонів, з іншого боку він трохи завеликий, а задня панель збирає велику кількість відбитків пальців.

10. Xiaomi Mi 11 Ultra

Але насправді ці недоліки незначні і пов’язані в основному з тим, що Mi 11 Ultra дуже сильно випирає модуль системи камер, який часом дуже заважає.

Також, за відгуками власників, смартфон мав проблему з перегрівом, яка впливала на продуктивність. Але якщо не зважати на ці нюанси, ви отримуєте фантастичний смартфон, який неймовірно швидко заряджається (до 100% за півгодини).

Крім того, в Mi 11 Ultra використовується потужний процесор Snapdragon 888 , тому продуктивність смартфона вражає, якщо він не надто сильно нагрівається, камери чудові, а дисплей виглядає приголомшливо.

На задній панелі смартфона також є другий 1,1-дюймовий дисплей, який, серед іншого, можна використовувати як видошукач для зйомки селфі фотографій за допомогою задніх камер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.