Samsung Galaxy S23 буде без однієї важливої ​​функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung випустила останній флагман без підтримки багаторічної функції Android. Що це за функція? Galaxy S23 не підтримує безшовні поновлення.

Корейський виробник відмовляється від цієї функції вже шостий рік поспіль. Це можна перевірити вручну за допомогою ADB. Мабуть, Samsung не хоче використовувати цю функцію. У торішньому флагмані Galaxy S22 цей функціонал також був відсутній.

Безшовні оновлення – що це? Ця функція від Google встановлює оновлення у фоновому режимі. Потім вони застосовуються під час наступного перезавантаження смартфона. Сам процес видається повільним. Проте забезпечує необхідну безпеку для процесу оновлень. Наприклад, розділи А та B легко відновляться за нестандартної ситуації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цілком можливо, що Samsung не використовуватиме цю функцію в наступних флагманських пристроях. Чому? Проблеми зі сховищем. Функція споживає дуже багато вільного простору. Однак, хіба це проблема для флагманів? Флагмани Samsung поступово відмовляються від 128 Гб. Однак, системні файли при безшовному оновленні можуть займатися від 50 Гб і більше.

Google продовжує покращувати функцію безшовних оновлень. З’явилася інформація про покращення швидкості цього процесу. У майбутніх Pixel ви побачите це.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.