Samsung Galaxy S23 Ultra у нових тестах батарей продовжує дивувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S23 Ultra проходить свої перші тести на продуктивність, час автономної роботи та можливості камер. Вчора ми з вами обговорювали тест ютубера TechDroider, де він протестував Samsung S23 Ultra, iPhone 14 Pro Max, S22 Ultra, Xiaomi 13 Pro та OnePlus 11.

Кращий боєць Samsung поступився лише 10 хвилинами iPhone 14 Pro Max, але при цьому нагрівся менше.

Сьогодні ми отримали ще одне підтвердження, що Galaxy S23 Ultra зробив практично неможливе. Корейський ютубер провів схожий тест, і знову, Galaxy S23 Ultra протримався трохи довше за свого попередника. Він навіть випередив iPhone 13 Pro Max на 2 хвилини. Звичайно, це в межах похибки, але тенденція не може не тішити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

  1. Galaxy S23 Ultra (20ч 07м)
  2. iPhone 13 Pro Max (20ч 05м)
  3. Galaxy S23 (17г 29м)
  4. iPhone 14 Pro (15г 16м)
  5. Galaxy S22 Ultra (12ч 03м)

Продовжуючи думку про похибки, я б ставився до цих тестів досить умовно. Невідомо яка герцовка, роздільна здатність, яскравість екранів використовувалися. Чи був увімкнений економний режим чи ні. І так далі. Тому не варто ставитись до таких тестів, як до істини в останній інстанції.

Єдине і головне, що ми можемо сказати вже зараз – час автономної роботи Galaxy S23 Ultra відчутно зріс. При тому, що об’єм батареї залишився незмінним. Отже, цього результату компанії вдалося досягти за рахунок оптимізації ПЗ та більш енергоефективних комплектуючих. І це дуже добре.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.