Apple готує нову преміум-лакшері модель iPhone

З великою часткою ймовірності він вийде вже в 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple може вирішити проблему збільшення середньої ціни продажу смартфона не тільки за рахунок усунення акценту на головній моделі iPhone Pro, але і за рахунок випуску абсолютно нової моделі, яка буде найдорожчою в лінійці. Лайк, передплата на канал і приступимо.

Відомий інсайдер та кореспондент Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman) заявляє, що Apple зараз розглядає можливість випуску нової моделі, яка очолить усю лінійку iPhone.

Такий пристрій може вийти вже 2024 року, тобто ця модель може з’явитися у складі лінійки iPhone 16, але це зовсім не обов’язково.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Замість того, щоб перейменовувати Pro Max на Ultra, Apple могла б додати iPhone ще вищого класу до обох моделей Pro. Усередині компанія обговорювала саме це – можливо, до випуску iPhone у 2024 році.

Тобто можливо, що перейменування iPhone Pro Max на Ultra не відбудеться, а натомість залишаться iPhone Pro і Pro Max, але до них додасться модель Ultra. Це дозволить продавати пристрій ще дорожче.

Яким буде такий iPhone, якщо він дійсно вийде, поки що можна тільки здогадуватися, але він явно має суттєво відрізнятися від інших моделей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.