Названо 9 найкращих смартфонів, які виходять у лютому 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2023 обіцяє бути дуже цікавим у світі смартфонів: такі технологічні гіганти, як Samsung і OnePlus , запускають, рекламують і демонструють свої нові флагманські моделі на початку року. Лютий місяць здається особливо цікавим, оскільки він стане свідком запуску безлічі неймовірних смартфонів, починаючи від Galaxy S23 до Vivo X90. Насправді, багато найкращих смартфонів 2023 року будуть представлені саме цього місяця.

Є кілька причин, через які ви можете зацікавитися новим смартфоном – інноваційні функції, любов до новітніх технологій, необхідність бути попереду всіх або нові переваги персоналізації. Проте чи варто піддаватися впливу новинок та вкладати гроші у новий смартфон, не провівши належного дослідження? Зрештою, швидке сканування ринку перед здійсненням великої покупки гаджета вважається розумною споживчою поведінкою.

Отже, щоб допомогти вам прийняти найбільш виважене рішення, ось список найкращих смартфонів, що виходять у лютому 2023 року, від таких компаній, як Samsung, OnePlus, Xiaomi, Oppo, Vivo та інші.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Samsung Galaxy S23

Samsung – південнокорейський гігант із виробництва смартфонів, офіційно представив серію Galaxy S23 1 лютого 2023 року. На офіційному заході, що відбувся у Сан-Франциско, були представлені моделі Galaxy S23, Galaxy S23 Plus та Galaxy S23 Ultra. Ця флагманська лінійка оснащена висококласними характеристиками, включаючи чіп Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, зв’язок 5G, вдосконалену нічну камеру та нові можливості штучного інтелекту. Коли йдеться про потужні смартфони, ви не помилитеся, якщо виберете флагманську серію Galaxy від Samsung .

2. Oppo Reno 8T

Oppo Reno 8T останнім часом також викликає багато шуму. Зрештою цей смартфон оснащений деякими неймовірними характеристиками. До них відносяться привабливий 6,7-дюймовий FHD вигнутий AMOLED дисплей, 8 ГБ оперативної пам’яті, 108-мегапіксельна задня камера, 32-мегапіксельна селфі-камера та чіп Snapdragon 695 5G. Найприємніше у цьому смартфоні те, що його цінник також буде відносно доступним. Чим не привід для захоплення?

3. Infinix Zero 5G

Хоча Infinix Zero 5G і був випущений в 2022 році, модель 2023 відрізняє те, що вона присвячена фільму «Людина-мурашка та Оса: Квантоманія» , який виходить 17 лютого 2023 року. Технічні характеристики цього пристрою включають чіп MediaTek Dimensity 1080, 8 ГБ оперативної пам’яті та акумулятор ємністю 5000 мАг. Цей смартфон буде доступний в іншій версії, що працює на процесорі Dimensity 920.

4. OnePlus 11

7 лютого 2023 року відбудеться одна з найочікуваніших презентацій цьогорічних смартфонів. OnePlus 11 вже готовий до запуску, і він може стати раннім претендентом на звання одного з найкращих смартфонів року. Як і всі флагманські смартфони OnePlus теж має велику потужність під капотом.

Він оснащений новим чіпом Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 та 16 ГБ оперативної пам’яті. OnePlus 11 оснащений потужною задньою 50-мегапіксельною камерою і основним датчиком IMX890 з об’єктивом f/1.8, а також 16-мегапіксельною камерою селфі з об’єктивом f/2.4. Акумулятор ємністю 5000 мАг та 6,7-дюймовий Quad HD AMOLED дисплей є іншими яскравими особливостями.

5. OnePlus 11R

Цього місяця виходить не лише OnePlus 11. OnePlus 11R – це ще один грізний смартфон, який має бути у вас на замітці. Його вражаючі характеристики включають процесор Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, 16 ГБ оперативної пам’яті, акумулятор ємністю 5000 мАч, рідкокристалічний дисплей з частотою 120 Гц і систему охолодження 3D. Завдяки своїм потужним характеристикам, особливо системі 3D-охолодження, OnePlus 11R може стати чудовим ігровим смартфоном.

6. iQOO Neo 7

Випуск iQOO Neo 7 заплановано на 16 лютого 2023 року. Оснащений чіпсетом MediaTek Dimensity 8200 цей смартфон може плавно запускати важкі програми, а 8 ГБ оперативної пам’яті забезпечують його багатозадачність. Якщо ви любите величезні дисплеї, вам буде приємно дізнатися, що цей смартфон може похвалитися 6,79-дюймовим дисплеєм AMOLED з роздільною здатністю 388 PPI. Це також чудовий телефон для відточування навичок фотографії, оскільки він оснащений трьома задніми камерами (64-мегапіксельною, 8-мегапіксельною та 2-мегапіксельною), а також 16-мегапіксельною фронтальною камерою.

7. Xiaomi 13 Pro

Xiaomi 13 Pro вийде на ринок наприкінці цього місяця. Вважається, що це один із перших смартфонів з восьмиядерним чіпом Snapdragon 8 Gen 2, Xiaomi 13 Pro також буде оснащений красивим OLED-дисплеєм із частотою 120 Гц, на який просто приємно дивитися. Серед інших вражаючих характеристик – вбудований у дисплей датчик відбитків пальців, три задні камери, 32-мегапіксельна селфі-камера, 12 ГБ оперативної пам’яті для багатозадачності та бездротова зарядка. Як нам здається, це переможець.

8. Vivo X90

Серію смартфонів Vivo X90 представлено на світовому ринку 3 лютого 2023 року. Ця захоплююча серія включає Vivo X90, Vivo X90 Pro і Vivo X90 Pro+ і може похвалитися відмінними характеристиками і специфікаціями. Хоча людям не терпиться випробувати його потужні камери, швидкий процесор і плавний інтерфейс користувача, більшість людей також вражені його елегантним і привабливим дизайном, який допомагає йому виділитися на тлі інших смартфонів, що виходять у лютому 2023 року.

9. POCO X5 Pro

POCO – один із тих брендів, які пропонують найкраще з двох світів, тобто потужні функції, оптимальну продуктивність та (щодо) бюджетну ціну. Тому немає потреби говорити, що ми дуже раді запуску POCO X5 Pro , який вийде 6 лютого 2023 року.

Останнім часом основною метою бренду було залучення любителів фотографувати. Тому не варто дивуватися, що POCO оснастила X5 Pro 108-мегапіксельним основним сенсором, 13-мегапіксельним надширококутним сенсором, 2-мегапіксельним макрооб’єктивом та 2-мегапіксельним датчиком глибини. Крім того, чіп Snapdragon 860 забезпечує плавну роботу, а акумулятор ємністю 5160 мАг – довгу роботу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.