Смартфони Pixel 6a, 7 і 7 Pro стали найпопулярнішими пристроями Google за всю історію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року лінійка Google почала користуватися популярністю у користувачів. Експерти розповіли, що смартфони Pixel 6a, 7 і 7 Pro стали найпопулярнішими пристроями за всю історію компанії.

Цю інформацію підтвердив глава Alphabet Сундар Пічаї, зазначивши, що моделі показали чудові результати. Після такого успіху було вирішено збільшити частку смартфонів на ринку, що є великим досягненням. Серія Pixel 6 побила рекорди в рейтингу продажів, але поки що компанія не увійшла до п’ятірки найкращих гравців у світі, хоча її смартфони важливі.

Це дозволяє Google займатися просуванням інновацій, що стосується інвестування. Pixel 6A, 7 і 7 Pro визнали аналітики, і вони мають попит, але компанія цього року може зіткнутися з проблемами через збут. Раніше постачання вже скоротилося на 12%, а тепер ситуація стала гіршою завдяки подіям у світі. Варто зазначити, що Google сподівається виправити її завдяки випуску на ринок Pixel Fold наприкінці року, а поки що експерти спостерігають за подальшими діями компанії на світовому ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.