One UI 5.1 – список смартфонів Samsung, які отримають апдейт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ні для кого не секрет, який виробник Android є найкращим, коли йдеться про оновлення програмного забезпечення. Samsung обіцяє чотири оновлення ОС Android для флагманських та деяких телефонів середнього класу та п’ять років оновлень безпеки. І коли всього за два місяці компанія оновила понад 50 пристроїв до Android 13 та One UI 5.0, компанія просто показала своїм конкурентам, що у них немає шансів надолужити втрачене.

Звичайно, китайські виробники, такі як OnePlus, нещодавно оголосили , що їх пристрої отримають чотири оновлення ОС Android, але в жодного з них немає такої кількості пристроїв, як у Samsung на ринку, і їм все одно потрібно більше часу для випуску великих оновлень . Крім того, OnePlus та інші компанії обіцяють чотири оновлення ОС тільки для нових пристроїв, у той час як Samsung щоразу піднімає планку оновлень програмного забезпечення, додає до списку пристроїв як існуючі флагмани так і пристрої середнього класу.

І в 2023 році, схоже, Samsung не збирається зменшувати оберти і готується якнайшвидше доставити своїм клієнтам нове оновлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Samsung представить серію Galaxy S23 із вбудованим програмним забезпеченням One UI 5.1 на базі Android 13. Судячи з послужного списку компанії, нове програмне забезпечення буде розгорнуто спочатку на телефонах високого класу попереднього покоління, а потім планшетах і смартфонах середнього класу. Тепер Samsung підтвердила, які телефони першими матимуть оновлення One UI 5.1.

Нещодавно Samsung випустили оновлення для програми Camera Controller для Galaxy Watch 5, яка додала функції масштабування. Журнал змін показав, що ця функція працює тільки на телефонах з One UI 5.1 і що нова функція працює на телефонах, випущених після Galaxy S20, Galaxy Z Flip та Galaxy Fold. One UI 5.1 сумісний з Galaxy S21 і новішими телефонами серії Galaxy S. Те ж саме можна сказати і про Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Z Fold 2 і новіші телефони серії Galaxy Z.

Список пристроїв, які отримають оновлення One UI 5.1 в першу чергу:

  • Galaxy S21
  • Galaxy S21+
  • Galaxy S21 Ultra
  • Galaxy S21 FE
  • Galaxy S22
  • Galaxy S22+
  • Galaxy S22 Ultra
  • Galaxy Z Flip 5G
  • Galaxy Z Flip 3
  • Galaxy Z Flip 4
  • Galaxy Z Fold 2
  • Galaxy Z Fold 3
  • Galaxy Z Fold 4

Чи означає це, що оновлення One UI 5.1 не буде випущено для серій Galaxy S20 та Galaxy Note 20? Ну поки що не ясно. Кілька днів тому на серверах Samsung було виявлено бета-прошивку One UI 5.1 для Galaxy S20. Таким чином, цілком можливо, що південнокорейська фірма випустить оновлення для цих телефонів, але на пізнішому етапі. Тим не менш, ми не можемо бути впевнені, поки Samsung не підтвердить щось про це.

Тільки подумайте: Samsung вже проробили величезну роботу з оновленням One UI 5.0 і Android 13, випустивши його для стільки пристроїв Galaxy за короткий проміжок часу, і замість того, щоб зробити перерву (або дати перерву своїм командам розробників програмного забезпечення), компанія посилено допилює оновлення One UI 5.1, які, я впевнений також швидко буде поширюватися на всі підтримувані пристрої.

Звичайно, допомагає те, що One UI 5.1 це відносно невелике оновлення порівняно з One UI 5.0/Android 13, але тим не менш, той факт, що Samsung останні кілька місяців працює на повну котушку і відмовляється гальмувати прямий вражає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.