Покупці будуть в захваті від нової особливості Xiaomi Mi MIX 2S

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, вже 27 березня 2018 року публіці покажуть перший в нинішньому році флагманський смартфон китайської корпорації Xiaomi. Новинка отримає назву Mi MIX 2S, а її продажі повинні початися незабаром після презентації, яка пройде в Шанхаї. Лічені години назад прес-служба цієї IT-компанії виклала в китайську соцмережу Weibo новий тизер, який говорить про одну шикарнe особливості нового флагмана, від якої покупці абсолютно точно будуть в захваті.

Зокрема, як ми бачимо на тизерному зображенні, смартфон Xiaomi Mi MIX 2S прямо «з коробки» зможе похвалитися сканером обличчя Face Unlock, за допомогою якого власники мобільного пристрою зможуть розблокувати телефон, захистити додатки і замітки, а також, що не менш важливо, підтвердити покупки з використанням платіжної системи Google Pay, яка з 2017 року працює на території України, але під назвою Android Pay (до недавнього часу).

Звичайно, сканер обличчя в Xiaomi Mi MIX 2S буде працювати за рахунок програмних алгоритмів, тому користуватися ним користувачі зможуть лише за умови наявності хоч якогось джерела світла, тому як навіть в сутінках функціонувати ця технологія не зможе, чого не можна сказати про систему Face ID, яка використовується в iPhone X. Вона, за рахунок ІЧ-датчика, однаково добре працює в будь-яких умовах, в тому числі в повній абсолютній темряві.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одночасно зі сканером обличчя Face Unlock в Xiaomi Mi MIX 2S його власники зможуть використовувати інші засоби захисту особистих даних, в тому числі сканер відбитків пальців на задній кришці, а також звичний PIN-код, який є основою всіх систем захисту сучасних мобільних пристроїв, включаючи iPhone X. Розблокувати новий китайський флагман можна буде будь-яким із зручних способів в будь-який момент часу, цим продукти Apple похвалитися не може через фізичну відсутність дактилоскопічного модуля Touch ID.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.