Смартфони

Який недорогий смартфон Samsung купити. Тут найкращі меделі, які сильно подешевшали

Share

У лінійці є як мінімум 4 недорогі пристрої з гарною начинкою і на будь-який гаманець, тому у вас є чудова можливість змінити старий смартфон на новий. Розповідаємо, чим вони відрізняються і який Samsung купити недорого зараз.

Найдешевший Samsung

Наприкінці 2022 року південнокорейська компанія представила бюджетний смартфон Samsung Galaxy A04. Його головна перевага – потужна батарея на 5000 мА*год та зарядка на 15 Вт. Крім цього недорогий смартфон на Android має гарну камеру на 48 Мп та фронталку – на 5 Мп. Шедеврів, звісно, ​​вона не робить, але й соромно за знімки не буде.

Екран в A03 досить скромний – всього 6,5 дюймів з роздільною здатністю HD + (1600 * 720). Процесор MediaTek Helio P35 зірок з неба не вистачає – видає лише 124 000 балів. В ігри не пограти, зате для соцмереж, інтернет-серфінгу та інших простих завдань підійде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що приємно: цей хороший дешевий Samsung має 3 або 4 Гб оперативної пам’яті в залежності від комплектації, але вміє додавати її у разі нестачі за рахунок функції RAM Plus. І за все це просять менше ніж 5000 гривень.

Недорогий Samsung з гарною камерою

Втім недорогий смартфон Samsung завжди відлякує покупців занадто низькою ціною – починаєш сумніватися, чи він хороший насправді. Чи не хочете ризикувати? Ось перевірений варіант – Samsung Galaxy M12! Апарат з 6,5-дюймовим екраном на 90 Гц побудований на базі фірмового процесора Exynos 850, який видає порівнянну з попереднім смартфоном продуктивність. Головна фішка цієї моделі – основна камера на 48 Мп з ультрашириком, датчиком глибини, макрозйомкою та десятикратним цифровим зумом.

Крім того, у смартфоні є сканер відбитка пальця, 3 або 4 Гб оперативної пам’яті та підтримка microSD до 256 Гб. У режимі очікування ця модель триватиме до 3 днів за рахунок акумулятора на 5000 мА*год. За таке диво просять близько 11 000 рублів – встигніть купити!

Який Samsung купити до 10000 гривень

Як не крути, але обидві попередні моделі – смартфони початкового рівня , які не відрізняються високою продуктивністю. Але ви можете купити Samsung з хорошим процесором дорожче, але забудете про підвисання – наприклад, A23. Він схожий на флагмани не тільки зовні, а й внутрішньо: тут встановлений Snapdragon 680, який моментально робить дешевий Samsung придатним для ігор – 272 000 балів в AnTuTu! А ще можна вибрати модель із 4 або 6 Гб оперативної пам’яті.

У Samsung Galaxy A23 камера складається з чотирьох модулів, основний з яких – 50 Мп. А ще смартфон вміє знімати плавні відео у русі за допомогою технології OIS. Зберегти їх можна на карту пам’яті — тут якраз є підтримка носіїв об’ємом до 1 Гб. Загалом непоганий смартфон на Android вийшов: всі характеристики цілком відповідають ціні пристрою – близько 10 000 гривень.

Який Android купити замість iPhone

Однією з найпопулярніших моделей смартфонів від Apple є iPhone SE 2022: цей недорогий пристрій має потужне залізо та дуже низьку ціну. Який смартфон на Android вибрати замість нього? Рекомендую Samsung Galaxy A53 – зараз він коштує дуже дешево. Погляньте на характеристики.

  • Екран 6,5 дюймів, 2400 * 1080, підтримка 120 Гц.
  • Процесор Exynos 1280.
  • Основна камера 64 Мп, фронтальна – 32 Мп.
  • Оперативна пам’ять 6 чи 8 Гб.
  • Підтримка Dolby Atmos .

Це чудовий смартфон Samsung за низькою ціною , що підходить і для створення фото, і для ігор, і для серфінгу в інтернеті. Зараз він дуже сильно подешевшав – можна купити його за 13 000 гривень з невеликим за посиланням нижче.

Який Самсунг краще купити в 2023

Південнокорейська компанія не особливо любить спеціальні версії своїх смартфонів: кажуть, цього року ми не побачимо Samsung Galaxy S22 FE. Як бути? Купити торішню модель, поки що на неї знижка! Galaxy S21 FE – найкращий недорогий Samsung прямо зараз. Дивіться самі.

  • Він має топовий процесор Samsung Exynos 2100 або Snapdragon 888 – тут вже як пощастить, але особливої ​​різниці немає.
  • AMOLED-екран на 6,4 дюйми з підтримкою 120 Гц.
  • 6 чи 8 Гб оперативної пам’яті.
  • Збалансовану фронталку на 32 Мп.
  • Є підтримка швидкого заряджання – до 25 Вт, що дозволить оперативно зарядити акумулятор 4500 мА * год.

Якщо попередні моделі фактично є бюджетниками, то S21 FE – субфлагман. Зараз він дешевий як ніколи: версію 8/128 віддають лише за 20 000 гривень. На мою думку, ідеальний вибір для тих, хто шукає хороший смартфон на кілька років вперед. До того ж, лінійка літає вже цього року — встигніть доторкнутися до історії!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024