Який недорогий смартфон Samsung купити. Тут найкращі меделі, які сильно подешевшали

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У лінійці є як мінімум 4 недорогі пристрої з гарною начинкою і на будь-який гаманець, тому у вас є чудова можливість змінити старий смартфон на новий. Розповідаємо, чим вони відрізняються і який Samsung купити недорого зараз.

Найдешевший Samsung

Наприкінці 2022 року південнокорейська компанія представила бюджетний смартфон Samsung Galaxy A04. Його головна перевага – потужна батарея на 5000 мА*год та зарядка на 15 Вт. Крім цього недорогий смартфон на Android має гарну камеру на 48 Мп та фронталку – на 5 Мп. Шедеврів, звісно, ​​вона не робить, але й соромно за знімки не буде.

Екран в A03 досить скромний – всього 6,5 дюймів з роздільною здатністю HD + (1600 * 720). Процесор MediaTek Helio P35 зірок з неба не вистачає – видає лише 124 000 балів. В ігри не пограти, зате для соцмереж, інтернет-серфінгу та інших простих завдань підійде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що приємно: цей хороший дешевий Samsung має 3 або 4 Гб оперативної пам’яті в залежності від комплектації, але вміє додавати її у разі нестачі за рахунок функції RAM Plus. І за все це просять менше ніж 5000 гривень.

Недорогий Samsung з гарною камерою

Втім недорогий смартфон Samsung завжди відлякує покупців занадто низькою ціною – починаєш сумніватися, чи він хороший насправді. Чи не хочете ризикувати? Ось перевірений варіант – Samsung Galaxy M12! Апарат з 6,5-дюймовим екраном на 90 Гц побудований на базі фірмового процесора Exynos 850, який видає порівнянну з попереднім смартфоном продуктивність. Головна фішка цієї моделі – основна камера на 48 Мп з ультрашириком, датчиком глибини, макрозйомкою та десятикратним цифровим зумом.

Крім того, у смартфоні є сканер відбитка пальця, 3 або 4 Гб оперативної пам’яті та підтримка microSD до 256 Гб. У режимі очікування ця модель триватиме до 3 днів за рахунок акумулятора на 5000 мА*год. За таке диво просять близько 11 000 рублів – встигніть купити!

Який Samsung купити до 10000 гривень

Як не крути, але обидві попередні моделі – смартфони початкового рівня , які не відрізняються високою продуктивністю. Але ви можете купити Samsung з хорошим процесором дорожче, але забудете про підвисання – наприклад, A23. Він схожий на флагмани не тільки зовні, а й внутрішньо: тут встановлений Snapdragon 680, який моментально робить дешевий Samsung придатним для ігор – 272 000 балів в AnTuTu! А ще можна вибрати модель із 4 або 6 Гб оперативної пам’яті.

У Samsung Galaxy A23 камера складається з чотирьох модулів, основний з яких – 50 Мп. А ще смартфон вміє знімати плавні відео у русі за допомогою технології OIS. Зберегти їх можна на карту пам’яті — тут якраз є підтримка носіїв об’ємом до 1 Гб. Загалом непоганий смартфон на Android вийшов: всі характеристики цілком відповідають ціні пристрою – близько 10 000 гривень.

Який Android купити замість iPhone

Однією з найпопулярніших моделей смартфонів від Apple є iPhone SE 2022: цей недорогий пристрій має потужне залізо та дуже низьку ціну. Який смартфон на Android вибрати замість нього? Рекомендую Samsung Galaxy A53 – зараз він коштує дуже дешево. Погляньте на характеристики.

  • Екран 6,5 дюймів, 2400 * 1080, підтримка 120 Гц.
  • Процесор Exynos 1280.
  • Основна камера 64 Мп, фронтальна – 32 Мп.
  • Оперативна пам’ять 6 чи 8 Гб.
  • Підтримка Dolby Atmos .

Це чудовий смартфон Samsung за низькою ціною , що підходить і для створення фото, і для ігор, і для серфінгу в інтернеті. Зараз він дуже сильно подешевшав – можна купити його за 13 000 гривень з невеликим за посиланням нижче.

Який Самсунг краще купити в 2023

Південнокорейська компанія не особливо любить спеціальні версії своїх смартфонів: кажуть, цього року ми не побачимо Samsung Galaxy S22 FE. Як бути? Купити торішню модель, поки що на неї знижка! Galaxy S21 FE – найкращий недорогий Samsung прямо зараз. Дивіться самі.

  • Він має топовий процесор Samsung Exynos 2100 або Snapdragon 888 – тут вже як пощастить, але особливої ​​різниці немає.
  • AMOLED-екран на 6,4 дюйми з підтримкою 120 Гц.
  • 6 чи 8 Гб оперативної пам’яті.
  • Збалансовану фронталку на 32 Мп.
  • Є підтримка швидкого заряджання – до 25 Вт, що дозволить оперативно зарядити акумулятор 4500 мА * год.

Якщо попередні моделі фактично є бюджетниками, то S21 FE – субфлагман. Зараз він дешевий як ніколи: версію 8/128 віддають лише за 20 000 гривень. На мою думку, ідеальний вибір для тих, хто шукає хороший смартфон на кілька років вперед. До того ж, лінійка літає вже цього року — встигніть доторкнутися до історії!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.