Плюси та мінуси моделей Samsung Galaxy S23 у порівнянні з рештою смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На вчорашньому заході Galaxy Unpacked компанія Samsung представила багато цікавих новинок. Але головними зірками вечора стали флагманські Galaxy S23.

Лінійка смартфонів залишилася колишньою і складається з трьох моделей: молодшої, середньої та старшої. Однією з головних змін стало те, що замість фірмових процесорів Exynos компанія Samsung віддала перевагу використанню злегка розігнаних процесорів Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

При цьому експерти відзначають, що новинки є одним маленьким кроком для індустрії, але гігантським стрибком для корейської компанії. Щонайменше тому, що в Ultra-версії камера оновилася вперше за три роки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Від флагманських смартфонів Xiaomi і Realme, що продаються в україні роздробі вартістю в 30 тисяч гривень, їх відрізняє невеликий запас потужності процесора і наявність водозахисту — вагомий, але далеко не вирішальний аргумент для покупців. Але саме за рахунок «вільних» цін у паралельному імпорті молодші комплектації S23+ переманюватимуть покупців китайських смартфонів, які продаються за високими цінами у «офіціалів».

Цікавою вийшла й ситуація із 200 Мп камерою. Ще восени 2021 року Samsung надійшла дотепно та випустила датчик HP1 з гарними характеристиками, але якістю рівня смартфонів середнього класу. Саме його вона продала китайцям – Lenovo (Motorola Edge 30 Ultra) та Xiaomi (12T Pro). А для себе приберегла справжній флагманський сенсор камери HP2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.