Huawei пояснила різницю між власною HarmonyOS, Android та iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато хто називав фірмову систему Huawei HarmonyOS клоном Android. Хтось навіть казав, що її інтерфейс нагадує iOS. Компанія не втомлюється пояснювати, чим унікальний її продукт.

Huawei перерахувала основні відмінності своєї мобільної операційної системи від Android та iOS. Інформацію вона розмістила на стенді в одному із магазинів. Фото цього стенду потрапило до мережі.

iOS – це операційна система із закритим вихідним кодом. Однією з найкращих сторін ОС є її екосистема. Однак користувач не має повної свободи і не може змінити системні налаштування так, як це потрібно. Android як операційна система з відкритим вихідним кодом має спільні проблеми безпеки. Існує також проблема неконтрольованої якості програмного забезпечення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується HarmonyOS, її можна запускати на пристроях з низькими апаратними характеристиками. Це означає, що, наприклад, навушники та смарт-годинник можуть без проблем працювати з HarmonyOS. Крім того, вони можуть підключатися до інших пристроїв на цій ОС одним дотиком. Якщо говорити про недоліки, то оскільки HarmonyOS – нова, з нею працює поки що занадто мало розробників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.