Наймолодша версія Samsung Galaxy S23 отримає більш стару пам’ять, ніж усі інші моделі та версії лінійки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прийдешні смартфони Samsung лінійки Galaxy S23 використовуватимуть нову оперативну пам’ять LPDDR5X і флеш-пам’ять UFS 4.0. Але не всі версії.

Згідно з даними інсайдера Ice Universe, базова модель Galaxy S23 зі 128 ГБ флеш-пам’яті отримає флеш-пам’ять UFS 3.1. Йдеться саме лише про молодшу модель, оскільки S23+ у мінімальній конфігурації матиме 256 ГБ флеш-пам’яті, як і S23 Ultra.

Щодо такої дивної різниці, схоже, вона зовсім не в бажанні Samsung заощадити. Як каже інсайдер, мабуть, сама компанія просто не виробляє мікросхеми UFS 4.0 обсягом менше 256 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому на ринку є мікросхеми UFS 4.0 об’ємом 128 ГБ компанії Kioxia – такі використовуються в Xiaomi 13. Проте тести показують, що така пам’ять відчутно повільніше за заявлені для UFS 4.0 значень, через що, судячи з усього, Samsung вирішила використовувати свою пам’ять UFS 3.1 у базовій версії Galaxy S23.

Ice Universe першим точно розповів про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, про новий дизайн iPhone 14 і про 200-мегапіксельний датчик зображення Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.