Названо 5 проблем iOS 16, які досі виникають на iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iOS 16 вийшла чотири місяці тому, але досі Apple ніяк не може здолати її глюки. На моїй пам’яті за кількістю проблем у перші місяці після виходу з нею може зрівнятися тільки iOS 11, яка добряче підгальмовувала на старих пристроях. Згодом Apple вирішила її проблеми, а з iOS 16 щось не виходить. Після виходу iOS 16.2 вони посипалися із новою силою. Так, користувачі стикаються з додатками, що регулярно зависають і вилітають, або швидким розрядом акумулятора. І цей перелік можна продовжувати.

Але найсерйознішим глюком є ​​періодичний відвал стільникових даних, через які перестає працювати інтернет на iPhone, що може призвести до перепустки важливого повідомлення. Розповідаємо про п’ять найпоширеніших проблем iOS 16 і знаємо, як їх можна вирішити.

Зависають програми

Проблема софта, що зависає, — одна з найпоширеніших на iOS 16. Виникає вона не у всіх, але зіткнутися з нею все одно можна. В першу чергу це пов’язано з тим, що деякі користувачі не оновлюють встановлені програми, хоч розробники і оптимізували їх для роботи з iOS 16. Тому при вильоті або зависанні програми спочатку переконайтеся, що на вашому Айфоні стоїть найсвіжіша версія програми:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.