ТОП-7. Найкращі ігрові смартфони до 15000 гривень

Xiaomi 11 Lite 5G NE (8/128)

Xiaomi 11 Lite 5G NE. Майже невагомий, елегантний та плавний. Неймовірно легкий, дуже зручно лежить у руці.

Деталі, що додають елегантності. Сліпучий дизайн кільця навколо камери. Оточуючи основну камеру, це кільце додає елемент чарівності. Чудове скло антивідблиску з матованим покриттям. Матове покриття зводить до мінімуму кількість відбитків пальців на телефоні, завдяки чому він завжди виглядає як новий.

Істина у деталях. Насичені кольори та висока точність кольору роблять ваш улюблений контент ще більш реалістичним. З турботою про зір. Більше комфортне зображення для ваших очей. Режим читання 3.0. Датчик навколишнього освітлення 360 °. Режим яскравого сонячного світла 3.0. Стати режисером власного життя. Знімайте моменти вашого життя. Кінематографічна зйомка з ШІ в один дотик.

Виведіть свої відео на новий рівень завдяки спеціальним ефектам: зупинка часу, чарівний зум, нічний таймлапс, відео із замороженим кадром, повільний затвор, паралельний світ. Знімайте красу навіть у темряві. Скористайтеся всіма перевагами швидкості 5G. Будьте завжди на зв’язку зі світом та випереджайте тренди завдяки швидкості 5G. Будьте готові прийняти будь-який виклик. Qualcomm Snapdragon 778G забезпечить вам потрібну потужність. Величезний обсяг заряду у вашій кишені. Легкий пристрій із великим акумулятором.

Samsung Galaxy M52 5G (8/128)

Samsung Galaxy M52 – функціональний та потужний смартфон зі стильним мінімалістичним дизайном та дуже тонким корпусом. За високу продуктивність у найскладніших сценаріях відповідає восьмиядерний процесор флагманського рівня та оперативна оперативність 6 Гб, яка в залежності від стилю використання здатна розширюватися віртуально на цілих 4 Гб.

Модель оснащена 6,7-дюймовим дисплеєм, розробленим із застосуванням технологій Full HD+ та Super AMOLED+. Завдяки їм на екран виводиться яскрава, чітка і чиста картинка. А за рахунок надплавного поновлення з частотою 120 Гц навіть динамічний контент відтворюється гранично плавно.

Основна камера представлена ​​трьома об’єктивами: стандартним, надширококутним та макро, щоб у вас виходили ідеальні знімки у будь-якій ситуації. Фронталка з матрицею на 32 Мп – найкращий варіант для створення селфі-портретів художньої якості.

Пристрій забезпечений внутрішнім сховищем на 128 Гб – він легко збільшується за допомогою microSD-карти об’ємом до 1 Тб. Місткий акумулятор забезпечує автономність до кінця дня. Зі швидкісною зарядкою ви швидко заповните запас енергії.

Особливий режим Game Booster відстежує патерни вашої поведінки в іграх і змінює відповідно до них параметри роботи смартфона і блокує повідомлення, що відволікають. Більшому зануренню сюжет сприяє багатогранний звук від Dolby Atmos.

Samsung Galaxy M52 поставляється із вбудованим програмним доповненням Knox. Воно гарантує безпеку ваших даних з першого включення та протягом усього терміну експлуатації девайсу.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro (6/128)

Основна камера з роздільною здатністю 108 Мп дозволяє робити надчіткі знімки. Збільште фото, щоб побачити кумедні та несподівані деталі.

Датчики зовнішньої освітленості із загальним кутом огляду 360° автоматично регулюють яскравість дисплея залежно від поточних умов.

Велика звукова камера забезпечує потужне тривимірне звучання з широким діапазоном частот. Грайте в улюблені ігри, слухайте музику або дивіться відео, повністю поринувши в захоплюючий звук.

Три варіанти забарвлення з матовою або глянсовою обробкою. Ще більш легкий і тонкий корпус дозволяє довго комфортно використовувати пристрій і насолоджуватися його чудовим дизайном.

Xiaomi POCO X4 Pro 5G (8/256)

Готуйтеся до нескінченних розваг разом зі смартфоном Xiaomi Poco X4 Pro 5G. Завдяки класичному дизайну і ергономічній формі мобільний телефон настільки зручний, що його не хочеться випускати з рук. Дисплей діагоналлю 6,67 дюйма з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів – якісне та насичене зображення з реалістичною перенесенням кольорів. 

Модуль NFC для безконтактної сплати покупок. Операційна система Android 11. Вбудований модуль GPS, що дозволяє не заблукати в незнайомому місті або на природі. Підтримка Wi-Fi та Bluetooth для бездротового підключення до Інтернету та гарнітури. Зі смартфоном Xiaomi Poco X4 Pro 5G кожна фотографія стає справжнім шедевром. Основна камера дозволяє одним натисканням кнопки проводити зйомки кінематографічної якості.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G (8/128)

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G – витривалий, потужний, гарний смартфон. Недорогий апарат пропонує ігрову продуктивність та чудову автономність. Технологія SuperVOOC оперативно заповнює пристрій. Великий обсяг ОЗП допомагає швидко перемикатися. 

Функція віртуальної пам’яті додатково покращує багатозадачність. Android 12 дарує широкий функціонал. Система OxygenOS легка, зручна, стабільна. Дактилоскоп у кнопці живлення безпечно розблокує телефон. Стереофонічні динаміки доповнюються стандартним аудіовиходом. Модуль Bluetooth поточної версії 5.2 передає звук на бездротову акустику.

Realme 9 Pro (8/128)

Продуктивність зі швидкістю світла, Realme 9 Pro оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 695, настільки швидким, що навіть найвибагливіші програми працюють без збоїв. Більше того, він неймовірно енергоефективний завдяки 6-нанометровому техпроцесу. Потрібно більше оперативної пам’яті? Додаткові 5 ГБ Завдяки технології віртуальної пам’яті DRE realme 9 Pro може розширювати обсяг оперативної пам’яті до 13 ГБ. 

Таким чином, ви можете перемикатися між програмами майже миттєво. Надшвидке завантаження realme 9 Pro дозволяє одночасно використовувати дві SIM-карти 5G. Підключення 5G дозволяє завантажувати улюблені фільми або музику з блискавичною швидкістю. Плавна частота оновлення Випробувавши високу частоту оновлення, ви ніколи не повернетеся до старих технологій. Дисплей realme 9 Pro має частоту оновлення 120 Гц і частоту дискретизації торкання 240 Гц для більш плавного прокручування та скидання. 

За допомогою 6 рівнів частоти оновлення ваш смартфон також може заощаджувати заряд батареї. Зарядка блискавки Якщо села батарея, зарядіть акумулятор realme 9 Pro ємністю 5000 мАч за допомогою швидкої зарядки SuperDart Charge потужністю 33 Вт. Вловити світло. Обійняти ніч realme 9 Pro оснащений 64-мегапіксельною камерою з високою роздільною здатністю, тому ви зможете робити чіткі та красиві фотографії навіть при поганому освітленні. Але навіщо обмежувати свою творчість лише однією камерою? 

Помістіть більше предметів у кадр з ширококутним модулем 8 Мп та проводьте екстремально близьку зйомку за допомогою макро-камери з фокусною відстанню 4 см. ніч, камера, мотор! realme 9 Pro дозволяє знімати гарні відео в умовах низького освітлення, які неймовірно реалістичні та деталізовані. І це відбувається автоматично завдяки алгоритмам штучного інтелекту. Змінюйте фокус У будь-який момент Так, у realme 9 Pro видатна система автофокусування. Але ми розуміємо, що ви хочете мати більший контроль над тим, як збільшити масштаб і на чому фокусуватися. Тепер ви можете зробити це простим натисканням.

Vivo V25e (8/128)

Діагональ екрану: 6.44″, кількість основних камер: 3, пам’ять: 256 ГБ, 128 ГБ, оперативна пам’ять: 8 ГБ, ємність акумулятора: 4500 мА⋅год, роздільна здатність екрану: 2400×1080, частота оновлення екрану: 90 Гц, слот для картки пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.