Усі версії iPhone 15 отримають головну фішку iPhone 14 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними мережевих джерел, компанія Foxconn вже затвердила дизайн чотирьох смартфонів серії iPhone 15. Крім того, інсайдери опублікували відомості про деякі апаратні характеристики, що готуються до випуску новинок американського бренду.

Згідно з інформацією китайського порталу Mydrivers, фірмовим вирізом Dynamic Island обзаведуться всі версії iPhone 15. Крім того, повідомляється про перейменування модифікації Pro Max – старший представник лінійки, за чутками, називатиметься iPhone 15 Ultra. Базової та Pro-моделі приписують екрани діагоналлю 6,1 дюйма з частотою оновлення 60 Гц, а iPhone 15 Plus та Ultra – 6,7-дюймові 120-герцеві панелі з підтримкою AoD.

Журналісти ресурсу MacRumors повідомляють, що iPhone 15 Pro отримає процесор A17 Bionic, порт Type-C, 8 ГБ оперативної пам’яті, перископічний телеоб’єктив та чутливі до сили натискання кнопки. При цьому новий роз’єм може отримати й базова версія iPhone, але він підтримуватиме стандарт USB 2.0 з максимальною швидкістю передачі даних 480 Мбіт/с, а «прошка» – USB 3.2 (до 5 Гбіт/с).

Презентація серії iPhone 15 очікується восени цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.