Смартфони

Найкращі смартфони з великою пам’яттю, які коштують рекордно мало

Share

Звичайній людині не потрібний потужний процесор, різницю між екраном IPS і AMOLED вона не відчує, а камеру використовуватиме лише для того, щоб сфотографувати показання лічильника. Можливо, подібний опис виглядає гротескним, але для більшості людей головним параметром є хороша пам’ять смартфона . Саме її значний обсяг дозволяє завантажувати необмежену кількість програм і нестримно обмінюватися листівками в WhatsApp, не займаючись очищенням кешу. То чи не час купити телефон з великою пам’яттю без переплати за зайві характеристики?

Ринок смартфонів влаштований таким чином, що чим дорожчий пристрій, тим більше у нього пам’яті. Але, погодьтеся, черговий рейтинг флагманів виглядав би надто нудно, та й вимоги до обсягу накопичувача у кожного свої: комусь вистачить і 64 Гб, а хтось страждатиме, маючи телефон на 256 Гб. Тому сьогодні ми подивимося на пристрої, чиї виробники наголосили на пам’яті, не оглядаючись на особливості ринку.

Infinix Smart 6 Plus – дешевий телефон з великою пам’яттю

Якщо ви хочете купити дешевий смартфон , але не бажаєте миритись зі стандартним для цього класу обсягом накопичувача 16-32 Гб, зверніть увагу на Infinix Smart 6 Plus. Менш ніж за 4 тисяч гривень ви отримаєте апарат на 64 Гб з можливістю розширення сховища за рахунок картки пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефон Infinix Smart 6 Plus досить скромний з точки зору інших характеристик. Він працює на слабкому процесорі Helio G25 і має лише 2 Гб оперативної пам’яті в базовій версії. Тобто девайс відверто повільний, зате з великим акумулятором на 5000 мАг та Android 12 з коробки.

Тим, хто з якихось причин досі не довіряє бренду Infinix, раджу придивитися до телефону Redmi 10A.

TCL 20 SE – недорогий телефон з гарною пам’яттю

А це справжній жир для тих, кому потрібен телефон на 128 Гб пам’яті за мінімальною ціною. Всього 4000 грн і TCL 20 SE (4/128) у вас у кишені, тоді як рівно стільки ж коштує надпопулярний Redmi 9A у версії 2/32 Гб . Ну, ви зрозуміли, як обдурити систему?

TCL – бренд відомий насамперед своїми телевізорами, але й смартфони в нього непогані. На відміну від більшості конкурентів за ті ж гроші TCL 20 SE має 4 камери, стабільний чіпсет Snapdragon 460, датчик NFC і сучасний роз’єм USB Type-C. Чи не хочете мати справу з TCL? 

Redmi Note 10 Pro — телефон із гарною камерою та пам’яттю

Не втомлююся повторювати, що Redmi Note 10 Pro – найкращий телефон за співвідношенням ціни та характеристик, який можна зараз купити. Він вийшов 2 роки тому, але дає стусан всім новинкам. А нещодавно у продажу з’явився Redmi Note 10 Pro на 256 Гб. Нині за нього просять біля 8 000 гривень. Поспішайте, доки не розібрали.

І розберуть! Тому що девайс цікавий не тільки великою пам’яттю, але і цілим розсипом флагманських фішок: AMOLED-екран з частотою 120 Гц, камера на 108 Мп, акумулятор на 5020 мАг і багато іншого. Але, якщо захочеться чогось новенького, купіть realme 10 Pro+. У нього загнутий екран з мінімальними рамками, потужніший процесор, а пам’яті аж до 12/256 Гб.

POCO X4 GT – потужний телефон з великою пам’яттю

У цього смартфона пам’ять не тільки велика, а й швидка, що відіграє найважливішу роль при встановленні та запуску програм. Внутрішній накопичувач виконаний за стандартом UFS 3.1, а оперативна пам’ять – LPDDR5. Флагман, не інакше. Але беріть відразу версію на 8/256 Гб, оскільки девайс не підтримує MicroSD-картки.

Телефон POCO X4 GT – ідеальне рішення для людей, які люблять грати у важкі 3D-проекти або просто бажають отримати апарат, який не почне глючити через 2-3 роки використання. Запас потужності у смартфона колосальний, про що свідчить результат понад 800 тисяч балів у AnTuTu. Так що геть роздуми і вперед!

OnePlus Ace – телефон, у якого дуже багато пам’яті

З точки зору продуктивності смартфон OnePlus Ace – це той самий POCO X4 GT, проте на його борту аж 512 Гб постійної та 12 Гб оперативної пам’яті. Також апарат має крутий AMOLED-екран із частотою 120 Гц, основну камеру з оптичною стабілізацією та підтримку надшвидкої зарядки на 150 Вт.

Але, як то кажуть, є один нюанс. Телефон призначений для китайського ринку. Втім, на сторінці товару є версія, перепрошена на глобалку, і навіть CN Version не завдасть незручностей за рахунок сертифікації Google, та підтримки безконтактних платежів. Досить думати — треба брати!

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Названо терміни запуску Xiaomi Pad 7

    У мережі з'явилися нові дані про флагманську лінійку планшетів Xiaomi Pad 7. Про терміни випуску…

    03.05.2024

    Huawei Pura 70, Pura 70 Pro та Pura 70 Ultra виходять у Європі: названо ціни

    Компанія Huawei презентувала свої смартфони серії Pura 70 на міжнародних ринках. У серію входять Pura…

    03.05.2024

    Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж

    Під час сьогоднішнього звіту про доходи та збитки за другий фінансовий квартал 2024 року генеральний…

    03.05.2024

    Фахівці назвали причину частих поломок смартфонів: ніколи так не робіть

    Коли говорять про безепеку гаджетів, часто рекомендують правильно заряджати батарею, тримати подалі від води та…

    03.05.2024

    Apple відзвітувала за 2 квартал 2024 року, а Тім Кук розповів про роботу над ШІ

    Сьогодні вночі компанія Apple оголосила фінансові результати за другий фінансовий квартал 2024 року, який відповідає першому цьогорічному…

    03.05.2024

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024