Найкращі смартфони з великою пам’яттю, які коштують рекордно мало

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайній людині не потрібний потужний процесор, різницю між екраном IPS і AMOLED вона не відчує, а камеру використовуватиме лише для того, щоб сфотографувати показання лічильника. Можливо, подібний опис виглядає гротескним, але для більшості людей головним параметром є хороша пам’ять смартфона . Саме її значний обсяг дозволяє завантажувати необмежену кількість програм і нестримно обмінюватися листівками в WhatsApp, не займаючись очищенням кешу. То чи не час купити телефон з великою пам’яттю без переплати за зайві характеристики?

Ринок смартфонів влаштований таким чином, що чим дорожчий пристрій, тим більше у нього пам’яті. Але, погодьтеся, черговий рейтинг флагманів виглядав би надто нудно, та й вимоги до обсягу накопичувача у кожного свої: комусь вистачить і 64 Гб, а хтось страждатиме, маючи телефон на 256 Гб. Тому сьогодні ми подивимося на пристрої, чиї виробники наголосили на пам’яті, не оглядаючись на особливості ринку.

Infinix Smart 6 Plus – дешевий телефон з великою пам’яттю

Якщо ви хочете купити дешевий смартфон , але не бажаєте миритись зі стандартним для цього класу обсягом накопичувача 16-32 Гб, зверніть увагу на Infinix Smart 6 Plus. Менш ніж за 4 тисяч гривень ви отримаєте апарат на 64 Гб з можливістю розширення сховища за рахунок картки пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефон Infinix Smart 6 Plus досить скромний з точки зору інших характеристик. Він працює на слабкому процесорі Helio G25 і має лише 2 Гб оперативної пам’яті в базовій версії. Тобто девайс відверто повільний, зате з великим акумулятором на 5000 мАг та Android 12 з коробки.

Тим, хто з якихось причин досі не довіряє бренду Infinix, раджу придивитися до телефону Redmi 10A.

TCL 20 SE – недорогий телефон з гарною пам’яттю

А це справжній жир для тих, кому потрібен телефон на 128 Гб пам’яті за мінімальною ціною. Всього 4000 грн і TCL 20 SE (4/128) у вас у кишені, тоді як рівно стільки ж коштує надпопулярний Redmi 9A у версії 2/32 Гб . Ну, ви зрозуміли, як обдурити систему?

TCL – бренд відомий насамперед своїми телевізорами, але й смартфони в нього непогані. На відміну від більшості конкурентів за ті ж гроші TCL 20 SE має 4 камери, стабільний чіпсет Snapdragon 460, датчик NFC і сучасний роз’єм USB Type-C. Чи не хочете мати справу з TCL? 

Redmi Note 10 Pro — телефон із гарною камерою та пам’яттю

Не втомлююся повторювати, що Redmi Note 10 Pro – найкращий телефон за співвідношенням ціни та характеристик, який можна зараз купити. Він вийшов 2 роки тому, але дає стусан всім новинкам. А нещодавно у продажу з’явився Redmi Note 10 Pro на 256 Гб. Нині за нього просять біля 8 000 гривень. Поспішайте, доки не розібрали.

І розберуть! Тому що девайс цікавий не тільки великою пам’яттю, але і цілим розсипом флагманських фішок: AMOLED-екран з частотою 120 Гц, камера на 108 Мп, акумулятор на 5020 мАг і багато іншого. Але, якщо захочеться чогось новенького, купіть realme 10 Pro+. У нього загнутий екран з мінімальними рамками, потужніший процесор, а пам’яті аж до 12/256 Гб.

POCO X4 GT – потужний телефон з великою пам’яттю

У цього смартфона пам’ять не тільки велика, а й швидка, що відіграє найважливішу роль при встановленні та запуску програм. Внутрішній накопичувач виконаний за стандартом UFS 3.1, а оперативна пам’ять – LPDDR5. Флагман, не інакше. Але беріть відразу версію на 8/256 Гб, оскільки девайс не підтримує MicroSD-картки.

Телефон POCO X4 GT – ідеальне рішення для людей, які люблять грати у важкі 3D-проекти або просто бажають отримати апарат, який не почне глючити через 2-3 роки використання. Запас потужності у смартфона колосальний, про що свідчить результат понад 800 тисяч балів у AnTuTu. Так що геть роздуми і вперед!

OnePlus Ace – телефон, у якого дуже багато пам’яті

З точки зору продуктивності смартфон OnePlus Ace – це той самий POCO X4 GT, проте на його борту аж 512 Гб постійної та 12 Гб оперативної пам’яті. Також апарат має крутий AMOLED-екран із частотою 120 Гц, основну камеру з оптичною стабілізацією та підтримку надшвидкої зарядки на 150 Вт.

Але, як то кажуть, є один нюанс. Телефон призначений для китайського ринку. Втім, на сторінці товару є версія, перепрошена на глобалку, і навіть CN Version не завдасть незручностей за рахунок сертифікації Google, та підтримки безконтактних платежів. Досить думати — треба брати!

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.