Найкращі телефони Samsung на 2023 рік: рейтинг провідних смартфонів лінійки Galaxy

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Список найкращих телефонів Samsung має розширитися на початку лютого у зв’язку з анонсом лінійки Samsung Galaxy S23.

До неї увійде сам Galaxy S23, а також більший Galaxy S23 Plus та надпотужний Samsung Galaxy S23 Ultra. Але немає необхідності чекати на ці нові телефони, так як на сьогоднішній день у вас повно варіантів від Samsung для розгляду до покупки.

Дійсно, більшість лінійки Galaxy від Samsung входить до числа кращих телефонів Android, а серія S також входить до числа провідних смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для тих, хто розглядає щось трохи інше, є також Galaxy Z Flip 4 та Z Fold 4, які сприяли тому, що складні телефони стали популярнішими.

Якщо ви шукаєте телефон з винятковим часом автономної роботи або один із найкращих телефонів з камерою, найкращі телефони Samsung, перелічені в цьому огляді, повинні відповідати вашим потребам. На вершині списку знаходиться Samsung Galaxy S22 Ultra, який коштує недешево, але має феноменальну камеру, унікальну функціональність і відмінну продуктивність.

Кожен пристрій в огляді включає плюси і мінуси і коротку характеристику, так що ви неодмінно зможете знайти те, що потрібно саме вам.

1. Samsung Galaxy S22 Ultra

Ціна від 28 544 до 46 511 грн.

Samsung Galaxy S22 Ultra – це найкращий телефон Samsung, який ви можете купити прямо зараз, що поєднує в собі всі найкращі риси лінійки S Ultra та Galaxy Note в одному розкішному корпусі.

Щоправда, це більше Note, ніж S, з формою, схожою на Note, стілусом S Pen та відсіком для його розміщення. Це робить його мрією для творчості, дозволяючи вам легко робити нариси, редагувати і робити рукописні нотатки.

Samsung Galaxy S22 Ultra також оснащений чудовою камерою, яку можна очікувати від цієї лінійки, включаючи покращений об’єктив із 10-кратним оптичним зумом.

Потужності також достатньо незалежно від того, який варіант процесора: Exynos 2200 (у Європі) або Snapdragon 8 Gen 1 (у більшості інших країн). У поєднанні з величезним 6,8-дюймовим екраном, роздільною здатністю 1440 x 3088 і з частотою оновлення 120 Гц Samsung Galaxy S22 Ultra приносить задоволення від використання.

І це лише те, що на поверхні. Великий акумулятор, швидка 45-ватна зарядка, водонепроникність, великий обсяг оперативної пам’яті та сховища – все це тут, окрім багатьох інших флагманських характеристик.

2. Samsung Galaxy A53

Ціна від 13 732 до 17 299 грн.

Samsung Galaxy A53 – не найшвидший телефон, але за свою ціну він пропонує багато чого. Він добре виглядає, його зручно тримати у руці, а на задній панелі знаходиться скромний виступ камери.

Його 6,5-дюймовий AMOLED-дисплей пропонує роздільну здатність Full HD+ та частоту оновлення 120 Гц, так що це легко один із найкрасивіших дисплеїв у цьому ціновому діапазоні.

Крім того, основний об’єктив на 64 Мп, надширококутний на 12 Мп, макрокамера і датчик глибини на 5 Мп, тому Samsung Galaxy A53 може робити досить хороші фотографії за допомогою деяких розумних програмних налаштувань.

Хоч і трохи повільний часом, на це можна заплющити очі, адже Samsung Galaxy A53 пропонує чудову камеру та дисплей за досить скромний бюджет.

3. Samsung Galaxy S22

Ціна від 24 766 до 36 899 грн.

Samsung Galaxy S22 – молодший з лінійки Galaxy S22, але це не означає, що його варто списати з рахунків. Насправді, як найдешевший із флагманського тріо Samsung, це дуже приваблива модель, і легко можна назвати її одним із найкращих телефонів Samsung.

Він невеликий за мірками флагманських телефонів, з 6,1-дюймовим дисплеєм та компактними габаритами, що робить його чудовим вибором для любителів невеликих пристроїв. При цьому екран досить добрий, з частотою оновлення 120 Гц і чіткою роздільною здатністю 1080 x 2340.

Камери – хоч і не зрівняються з камерами Galaxy S22 Ultra – також досить хороші, і включають новий основний датчик на 50 Мп, а також надширококутну камеру та телеоб’єктив.

Як уже зазначалося, телефон працює добре, оскільки в ньому встановлено високопродуктивний процесор (два варіанти чіпа) та 8 ГБ оперативної пам’яті. Якщо вам потрібен найбільший або найкращий телефон, то цей телефон не для вас, але якщо вам потрібен здібний компактний флагман по бюджету, то Samsung Galaxy S22 варто розглянути до покупки.

4. Samsung Galaxy A13

Ціна від 5 637 до 8 815 грн.

Хоча китайські конкуренти пропонують вигідніші ціни, тим, кому потрібен доступний телефон з особливим підходом Samsung до Android, варто звернути увагу на Galaxy A13.

Він може похвалитися таким же стильним дизайном, як і інші моделі серії A, а інтерфейс користувача One UI має безліч можливостей для налаштування, а також кілька унікальних функцій, які ви не знайдете на конкуруючих бюджетних пристроях.

5. Samsung Galaxy S21 Ultra

Ціна від 41 499 до 46 904 грн.

Samsung Galaxy S21 Ultra – це провідний флагман Samsung на 2021 рік. Вперше Samsung запропонував підтримку S Pen у телефонах S-серії, що означає, що ви можете опціонально отримати найкращу функцію лінійки Galaxy Note.

Але навіть без цього це чудовий телефон з чудовою чотириоб’єктивною камерою з 10-кратним оптичним зумом – перевершує його тільки S22 Ultra.

Samsung Galaxy S21 Ultra виглядає чудово, з гладкою задньою панеллю зі скла Gorilla Glass з матовою обробкою, яка виглядає краще, ніж відбиває поверхню Galaxy S20, а спереду знаходиться вигнутий від краю до краю 6,8-дюймовий дисплей.

Вперше на телефоні Samsung ви отримуєте одночасно роздільну здатність QHD+ та частоту оновлення 120 Гц. І оскільки це екран флагмана Samsung, він є одним із найкращих у світі.

6. Samsung Galaxy Z Fold 4

Ціна від 51 204 до 68 999 грн.

Samsung Galaxy Z Fold 4 – це найкращий складний телефон Samsung, але, на жаль, не кожному по кишені.

Він оснащений великим 7,6-дюймовим складним дисплеєм, а також більш традиційним 6,2-дюймовим вторинним дисплеєм – і обидва вони відрізняються високою якістю, на яку ви очікуєте від дорогого телефону Samsung.

Він також має більшу потужність, ніж Samsung Galaxy S22 Ultra, завдяки процесору Snapdragon 8 Plus Gen 1, а також покращеними камерами в порівнянні з попередником, головним з яких є 50 Мп основний сенсор.

Програмне забезпечення було оптимізовано для багатозадачності, що тепер відповідає функціоналу складного пристрою, на який ви очікуєте.

Це не надто велике покращення порівняно з Samsung Galaxy Z Fold 3, але це гарна доробка для і без того чудового складаного телефону.

7. Samsung Galaxy Z Flip 4

Ціна від 29 694 до 49 240 грн.

Samsung практично довів до досконалості доладний телефон Samsung Galaxy Z Flip 3, тому не дивно, що Galaxy Z Flip 4 є лише незначним оновленням.

Ви отримуєте більш ємний акумулятор, швидше зарядку і потужніший процесор, але майже все інше залишилося таким же, як і в попередній моделі.

Але це не страшно, адже Z Flip 3 був чудовим телефоном, а Z Flip 4 став ще кращим. Особливо вражають його продуктивність та компактність, а збільшена батарея допомагає вирішити одну з найбільших проблем Flip 3.

Залишається сподіватися на великі зміни в Samsung Galaxy Z Flip 5, але поки це найкращий розкладний апарат, який ви можете купити, і один із найкращих телефонів Samsung.

8. Samsung Galaxy S22 Plus

Ціна від 34 429 до 43 560 грн.

Samsung Galaxy S22 Plus був середнім флагманом Samsung 2022 року, але у нього набагато більше спільного зі стандартним Galaxy S22, ніж зі схожим на Note Galaxy S22 Ultra.

Він має великий 6,6-дюймовий дисплей 1080 x 2340 з частотою оновлення 120 Гц, потужний процесор і 8 ГБ оперативної пам’яті, а також відмінна камера, що включає 50 Мп основний сенсор, 10 Мп телеоб’єктив (з 3-кратним оптичним зумом) і Мп надширококутна камера. Камера особливо хороша у портретній зйомці. Також смартфон підтримує гідну 45-ватну зарядку.

9. Samsung Galaxy S21

Ціна від 23 297 до 32 969 грн.

Samsung Galaxy S21 — найпростіший і доступніший з лінійки Galaxy S21, але має багато переваг, крім відносно низької ціни, що робить його одним з кращих телефонів Samsung, особливо завдяки розширеній програмній підтримці Samsung.

Триоб’єктивна камера дуже універсальна, включає три основні камери, які ми очікуємо від смартфона преміум-класу — основну, телеоб’єктив та надширококутну. Усі вони також добре працюють.

Крім того, смартфон має потужний акумулятор, солідний час автономної роботи та AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц. При діагоналі 6,2 дюйми він також набагато компактніший за інші моделі лінійки S21, тому він ідеально підходить, якщо вам не потрібен масивний телефон.

Крім того, що Samsung Galaxy S21 є найдоступнішим з лінійки, його ціна фактично на ступінь нижча, ніж у попередника, так що це досить вигідна угода — хоча для цього роздільна здатність екрана була знижена до Full HD+, а задня панель телефону зроблена з Glasstic », а не зі справжнього скла.

10. Samsung Galaxy S21 Plus

Ціна від 26 439 до 37 704 грн.

Samsung Galaxy S21 Plus, можливо, найменш цікавий з трьох моделей Samsung Galaxy S21 – йому не вистачає надмірностей Galaxy S21 Ultra, але це, як і раніше, один з найкращих телефонів Samsung.

Він пропонує набагато більший екран, ніж його Galaxy S21 (6,7 дюймів) і має скляну задню панель, в той час як стандартний Galaxy S21 обходиться пластиком. Він також оснащений більш ємним акумулятором на 4800 мАг – хоча з великим дисплеєм додаткова потужність акумулятора просто необхідна.

В іншому це дуже схожий телефон, але це непогано, оскільки він оснащений висококласним процесором, великим об’ємом оперативної пам’яті, здатною триоб’єктивною камерою, вбудованим в екран сканером відбитків пальців та стильним дизайном.

Він, звичайно, дорогий, особливо враховуючи, що роздільна здатність дисплея складає всього 1080 x 2400, а відсутність слота для карт microSD означає, що вам, можливо, доведеться розщедритися на модель з 256 Гб пам’яті, але це незначні претензії до того, що в іншому залишається чудовим телефоном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.