Топові смартфони 2021 року, які варто купувати і зараз

Apple iPhones 2021, Iphone 13, 13Pro, 13 Pro Max, 13 Mini, Redakteur Christian Just
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підшукуєте новий смартфон? Шукаєте оптимальний за ціною варіант? Подивіться нашу добірку моделей минулого, 2021 року, які і зараз будуть розумним, а головне, економним вибором для подарунка собі чи близьким.

OPPO Reno 6

Потужний смартфон не обов’язково коштує 20 000 гривень та більше. OPPO Reno6 – прямий тому доказ.

Гаджет отримав продуктивний 8-ядерний процесор – один із найшвидших у своєму сегменті. Він підтримує всі актуальні типи бездротових з’єднань та легко запускає ігри на максимальних налаштуваннях. Така продуктивність, зокрема і при пікових навантаженнях, зберігається рахунок просунутої системи охолодження. Запас пам’яті у смартфона – 8 ГБ оперативної та 128 ГБ вбудованої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Oppo Reno6 дозволяє створювати найкрутіші фотографії. За основну зйомку відповідає об’єктив на 64 Мпікс із прискореним автофокусом – камера моментально фіксує потрібну деталь у кадрі. На додаток до основного модуля йдуть панорамний об’єктив на 8 Мпікс, макрофотокамера на 2 Мпікс та монооб’єктив на 2 Мпікс.

Потужна батарея на 4310 мАч гарантує безперебійну роботу смартфона протягом півтори-двох діб в залежності від навантаження. Швидка зарядка на 50 Вт всього за п’ять хвилин заповнить ємність акумулятора, що забезпечує автономність ще на три-чотири години.

Vivo V23e

Vivo V23e – доступний та елегантний смартфон для найрізноманітніших завдань.

6,44-дюймовий екран з роздільною здатністю 2400×1080 пікселів відмінно підходить для комфортного перегляду фільмів, стрічок новин у соцмережах і роботи з додатками. Дисплей забезпечує реалістичну перенесення кольорів і високу яскравість при дбайливому витраті батареї.

8-ядерний процесор з 8 ГБ оперативної пам’яті дозволяє миттєво перемикатися між програмами без зависань і запускати ігри на високих налаштуваннях графіки. Для зберігання важливих файлів Vivo V23e передбачені 128 ГБ вбудованої пам’яті. Збільшити її можна за допомогою картки microSD.

Vivo V23e знімає на потрійну камеру: основну – 64 Мпікс, ширококутну – 8 Мпікс та макрооб’єктив – 2 Мпікс. За будь-якого сценарію зйомки смартфон робить чіткі та яскраві знімки з високою деталізацією.

Батарея з ємністю 4050 мАг забезпечить цілий день автономної роботи при найвищих навантаженнях. А швидка зарядка заповнить ресурс батареї майже до 40% лише за 15 хвилин.

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE – стильний смартфон у водонепроникному корпусі із пластику підвищеної міцності. Приставка FE означає, що Fan Edition це повноцінний флагман, але зібраний з урахуванням відгуків шанувальників бренду. У гаджета прибрали незатребувані функції, залишивши найнеобхідніше.

Насамперед — процесор. Потужний восьмиядерник на 6 або 8 ГБ моментально запускає важкі програми та дає високу продуктивність в іграх на максимальних налаштуваннях. Контрастну та яскраву картинку забезпечує SuperAMOLED-дисплей на 6,5 дюйма з роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 120 Гц.

Знімає Galaxy S20 FE на камеру з ширококутним та надширококутним об’єктивами на 12 Мп та об’єктивом на 8 Мп з трикратним оптичним та 30-кратним цифровим зумом. Батареї на 4500 мАг за очі вистачить на півтора-два дні активних навантажень. Підтримує смартфон та всі актуальні типи зарядок: дротову, бездротову та реверсивну.

HONOR 50

Найочікуваніший смартфон 2021 року по праву став топовим: яскравий дизайн і кольори, що запам’ятовуються (блискучий білий, мідний, смарагдовий, чорний) скляного корпусу, вражаючий оптичний блок, потужний процесор.

Крім відновлення доступу до сервісів Google, смартфон отримав чудовий OLED-дисплей безрамковий, з динамічною частотою оновлення 60-120 Гц і загнутими краями. Потужна апаратна начинка разом з великим обсягом оперативної та вбудованої пам’яті дозволяє запускати програми та ігри будь-якої складності, працювати з програмами обробки фото та відео.

Швидка зарядка наповнює акумулятор до 70% лише за 20 хвилин. А його ємності вистачає на 4 години геймінгу або на 8 годин перегляду відео в Tik-Tok. Одним словом, смартфон HONOR 50 – чудово збалансований гаджет.

Xiaomi Mi11

Флагман Xiaomi Mi11 для тих, хто не звик заощаджувати на потужності. У гаджеті встановлено топовий восьмиядерний процесор з об’ємом, оперативна пам’ять об’ємом 8 ГБ та вбудована пам’ять – 256 ГБ. Порівняно з попереднім флагманом Xiaomi, ця модель помітно збільшила потужність — на 25% за загальною продуктивністю і на 35% за швидкістю обробки графіки.

Будь-які ігри запускаються на смартфоні при максимальних налаштуваннях графіки без підвисання. А реалістична картинка з соковитими та контрастними кольорами відображається на значному за розміром екрані з діагоналлю 6,81 дюйма. При цьому в залежності від ситуації ви можете вибрати зручну для вас роздільну здатність і частоту оновлення: WQHD+ і 120 Гц або FullHD і 60 Гц.

Знімає смартфон на камеру 108 Мп із 30-кратним фотозбільшенням. Завдяки оптичній стабілізації та просунутій матриці модуль видає якісні знімки у будь-яких умовах освітлення. На додаток до основної камери йдуть надширококутний модуль на 13 Мп з кутом огляду 123 градуси і макромодуль на 5 Мп.

У Xiaomi Mi 10T Pro встановлений ємний акумулятор на 4600 мАг – його вистачить на добу активної роботи. Смартфон підтримує швидке заряджання, у тому числі і в бездротовому режимі. Крім того, він може ділитися зарядом з іншими пристроями.

Samsung Galaxy S21

Флагман 2021 працює на найпотужнішому процесорі Samsung. Об’єм пам’яті – 8 ГБ оперативної та 256 ГБ вбудованої. Екран порадує високою якістю зображення, плавними анімаціями та вбудованим сканером відбитка пальця зі швидким відгуком.

S21 вражає сучасним блоком камер. Основний модуль на 12 Мпікс зі світлосильним об’єктивом та оптичною стабілізацією робить чіткі знімки навіть у темну пору доби. Надширококутна камера на 12 Мпікс знімає цікаві панорами із численними деталями. А телескопічний модуль на 64 Мпікс з трикратним оптичним гібридним зумом дає можливість фотографувати віддалені об’єкти з високою деталізацією.

Крім того, камера вміє знімати відео з роздільною здатністю 8К та частотою кадрів 24 fps. Це дозволить записувати чіткі ролики та переглядати їх на широкоекранних телевізорах.

Акумулятор підтримує швидке заряджання, у тому числі бездротове. Ресурсу батареї вистачає на півтора-два дні активного використання. При необхідності смартфон може ділитися енергією у бездротовому режимі з іншими сумісними пристроями.

iPhone 13 Pro Max

Найновіший гаджет — найпотужніший процесор. Apple не зраджує собі. Як підтримка — 6 ГБ оперативної пам’яті. Величезний обсяг вбудованої пам’яті в 256 ГБ готовий до найбільш ресурсомістких додатків та активної відеозйомки. Екран гаджета покращено – тепер частота його оновлення може досягати 120 Гц. Геймери будуть у захваті.

iPhone 13 Pro Max зовні відрізняє зменшена «чубчик» вгорі екрану, а також перероблений блок основних камер. Крім апаратного апгрейду камер, за покращення фото- та відеозйомки відповідають удосконалені алгоритми обробки зображень. Поліпшено оптичну стабілізацію, а деякі об’єктиви стали більш світлосильними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.