Найкращі смартфони Xiaomi на 2023 рік: провідні пристрої Mi, Redmi, Poco та Black Shark

Кращі телефони Xiaomi – це ідеальний варіант для тих, хто хоче один із найкращих смартфонів на ринку у співвідношенні ціна/якість. Хоча це не такий повсюдний бренд, як Apple або Samsung, Xiaomi пропонує чудову якість складання та чудові камери.

Варто розглянути як бюджетніші моделі, так і флагмани. Пристрої, наведені нижче, ретельно були відібрані з урахуванням наступних параметрів: камери, часу автономної роботи, продуктивності та якості дисплея.

Xiaomi 12 Pro займає перше місце завдяки своїй винятковій продуктивності, гладкому дизайну та швидкій зарядці. Також у рейтингу присутні Xiaomi Poco X3 NFC як бюджетний варіант і Xiaomi Mi 11 Ultra — потужний флагман.

1. Xiaomi 12 Pro

Xiaomi 12 Pro займає перше місце в цьому списку з багатьох причин. Pro має чудовий 6,73-дюймовий дисплей, надшвидку 120-ватну зарядку, витончене оздоблення і тріо приголомшливих 50 Мп камер – і все це в пристрої, яке дешевше за конкурентів з аналогічними характеристиками.

Завдяки потужній продуктивності телефон чудово підходить як для геймерів, так і для фотографів. І його дуже легко рекомендувати порівняно з Mi 11 від 2021 року чи непрофесійним Xiaomi 12.

Будьте уважні: телефон не має стандарту IP, хоча він має деякі заходи щодо захисту від води та пилу. Його програмне забезпечення також трохи роздуте, і було виявлено, що його камера не дуже добре справляється з масштабуванням (вона обмежена двократним оптичним масштабуванням). Але якщо не рахувати цих дрібних недоліків, це найкращий пристрій.

2. Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 став флагманом компанії у 2021 році, продемонструвавши нові режими камери, технології екрану та дизайн задньої камери. Особливо вражає режим макрозйомки (з використанням спеціально розробленого заднього об’єктива), дисплей з високою роздільною здатністю і частотою оновлення, що чудово виглядає, а також обчислювальна потужність, що забезпечується одним з кращих процесорів. З іншого боку, час автономної роботи меркне порівняно з Xiaomi 12.

Незважаючи на все це, якщо ви шукаєте відмінний смартфон від компанії, він все одно повинен бути серед перших, на які ви звернете увагу.

3. Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Якщо ви шукаєте найкращий телефон від суббренду Redmi компанії Xiaomi, Note 10 Pro – саме такий телефон. Він володіє кращими технічними характеристиками та низькою ціною, що робить його вигідною покупкою.

Телефон оснащений надвисокою основною камерою 108 Мп, великим та яскравим дисплеєм 120 Гц та масивним акумулятором ємністю 5 020 мАг – серед бюджетних смартфонів це просто зірка.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro оснащений чудовими стереодинаміками, які у поєднанні з дисплеєм та часом автономної роботи роблять його відмінним вибором для кіномарафонів. Звичайно, у Note 10 Pro є кілька недоліків – в основному, тут немає 5G, але якщо вам це не потрібно, то цей телефон – ідеал для вас.

4. Xiaomi Poco X3 NFC

Xiaomi Poco X3 NFC – це дивовижний смартфон, головним чином тому, що він має дійсно вражаючі характеристики для телефону за такою ціною. Пристрій має велику обчислювальну потужність, особливо в іграх, і дійсно стійкий акумулятор, якого вистачає на два дні помірного використання, що є справжньою рідкістю для телефонів.

Звичайно, є деякі особливості, які сподобаються не всім – телефон справді великий, а камери не відповідають конкурентам за ціною. Але це все одно гідна покупка, це найкращий бюджетний телефон на даний момент.

5. Xiaomi 12

Xiaomi 12 був головним флагманом компанії 2022 року, відразу після моделі Pro, яка очолює цей список. Тому не дивно, що він входить до кращих телефонів Xiaomi.

Це компактний пристрій із мініатюрною рамкою, який відмінно лежить у руці. Ви також отримаєте флагманський функціонал: він має 50 Мп датчик основної камери, потужний процесор, відносно швидке заряджання і тривалий час автономної роботи.

Причина, через яку цей телефон знаходиться далеко від перших позицій списку, в тому, що це не дуже доцільна покупка порівняно з версією Pro.

6. Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T Pro – це одночасно спрощена вага Mi 11 і наступник Mi 10T Pro. Хоча варто відзначити, що це був перший телефон, який втратив приставку ‘Mi’, який раніше використовувала компанія.

Це чудовий телефон середнього класу з потужним процесором, гарним дисплеєм, функціональною камерою та зручно розташованим сканером відбитків пальців. Якщо вам сподобався зовнішній вигляд Mi 11, ви знайдете багато його функцій і в цьому пристрої, такі як 5 Мп телемакро або достаток режимів камери.

Головна проблема, з якою можна зіткнутися під час використання, у тому, що смартфон дуже швидко нагрівається, що призводить до тротлінгу та знижує обчислювальну потужність. Загалом, це чудовий телефон Xiaomi за свою вартість.

7. Xiaomi Poco F3

Суббренд Pocophone від Xiaomi став дуже популярним у період з 2020 по 2021 рік, і Poco F3 належить до третього покоління пристроїв. Цей телефон — чемпіон з дисплею та продуктивності, тому він чудово підходить для потокового відео, ігор та соціальних мереж. Особливо приваблює його дисплей, максимальна яскравість якого досягає 1300 нит і має частоту оновлення 120 Гц.

Продуктивність в іграх близька до флагманської, причому ціна досить демократична. Звичайно, не варто розраховувати на бездротову зарядку, та й камери заслабкі, але якщо закрити на це очі, то це цілком гідний варіант.

8. Xiaomi Redmi Note 11

Xiaomi Redmi Note 11 не вистачає 5G та деяких інших більш складних функцій. Однак, коли йдеться про відмінний дисплей і час автономної роботи, не виходячи за рамки бюджету, він справляється зі своїм завданням. Якість збирання теж вражає для такої ціни.

Його 6,43-дюймовий AMOLED-дисплей забезпечує яскраві та живі кольори, а час автономної роботи не страждає від цього: телефон здатний тримати зарядку більше доби. Єдина справді помітна проблема — це не найкращі камери. При хорошому освітленні вони працюють добре, але в іншому будуть видно всі їхні недоліки.

Redmi Note 11 також не найпотужніший телефон, хоча він працює з більшістю програм та ігор без збоїв. З іншого боку, за таку ціну всі ці проблеми цілком можна пробачити.

9. Xiaomi Mi 10T Pro

Серія Xiaomi Mi 10T стала доповненням до телефонів Mi 10 наприкінці 2020 року. Xiaomi Mi 10T Pro відмінно підходить як флагман за зниженою ціною – він має ту ж основну камеру, програмне забезпечення і обчислювальну потужність, що і Xiaomi Mi 10 Pro, але має менш якісний дизайн і загальне налаштування камери, щоб дотриматися балансу і зберегти низьку вартість.

У цьому телефоні є кілька чудових доповнень, які відсутні в серії Mi 10, наприклад, дійсно зручний бічний сканер відбитків пальців, дисплей 144 Гц і що вибивається.

10. Xiaomi Mi 11 Ultra

Оскільки ви бачите флагман Xiaomi 2021 Mi 11 Ultra тільки в кінці цього списку, ви, ймовірно, можете задуматися про його недоліки. Великий виступ камери дійсно заважає, вартість досить висока, є проблеми із сильним нагріванням, що впливає на продуктивність.

Якщо забути про ці недоліки, то перед вами фантастичний телефон він заряджається неймовірно швидко приблизно за півгодини з нуля до ста. Крім того, у ньому використовується продуктивний процесор Snapdragon 888.

На задній панелі також є другий 1,1-дюймовий дисплей, який, крім іншого, можна використовувати як видошукач для селфі за допомогою задніх камер. Цю функцію не можна назвати дуже корисною, але є, тобто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.