Топ-3 смартфони 2022 року, які мають низьку ціну але гарні характеристики

Не всім людям треба смартфони із топовим набором функцій за тисячі гривень чи доларів. Є користувачі, для яких важливі лише стандартні можливості, які містяться в більш бюджетних версіях. Дехто скаже, що не потрібно економити на техніці, але це не завжди так. Іноді можна придбати чудовий пристрій із гарним дизайном та хорошими характеристиками за декілька тисяч гривень і його цілком буде достатньо на декілька років. Пропонуємо ознайомитись із такими моделями смартфонів.

realme C25S

Realme C25S – це перший в нашому списку телефон. Він виготовлений китайським брендом, який вже встиг завоювати увагу багатьох людей. Смартфон отримав екран розміром 6,5 дюйма з підтримкою HD, на ньому зверху розміщена фронтальна камера, яка відділена спеціальною рамкою, також рамка є знизу і вона широка. По краях вона майже не помітна. На задній панелі розміщені камери 48 Мп основна та два додаткові модулі по 2 Мп, також посередині знаходиться сканер відбитків пальців. Купивши цей смартфон, ви точно не пожалієте, бо він прослужить довгих декілька років завдяки акумулятору на 6000 мАг. Придбати пристрій можна в двох кольорах: голубий та сірий.

Xiaomi Poco M4 Pro 5G

Цей смартфон відрізняється своїм потужним процесором MediaTek Dimensity 810 з 8 ядрами, працює на базі Андроід 11 та має 4 Гб оперативної пам’яті. Вбудованого місця – 64 Гб, це той мінімум якого вистачить на декілька років роботи. Смартфон підтримує 5G та має модуль для безконтактних платежів. Представлена модель в кольорах: чорний, синій, жовтий.

Xiaomi Redmi 9C NFC

Xiaomi Redmi 9C NFC – остання на сьогодні модель. Він отримав екран розміром в 6,53 дюйма, що характерно практично для всіх смартфонів цього бренду. Розширення 1600*720. Основна камера на 13 Мп, додаткова на 2 Мп. Батарея доволі непогана – аж на 500 мАг, цього вистачить для тривалої автономної роботи. Можна придбати в декількох кольорах: зелений, оранжевий, фіолетовий, сірий та синій. Також є різні конфігурації пам’яті: 2/32 Гб, 3/64 Гб, 4/148 Гб.

Як бачите, не завжди якісне тільки те, що дороге. Є цілком непогані бюджетні смартфони, які прослужать декілька років і будуть виконувати всі потрібні стандартні функції. Не варто витрачати зайві кошти на те, чим ви не плануєте користуватись.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.